Sarjatuotantoa

Neiti kasvaa ja vaatekaapin sisältä tuntuu jäävän aina kerralla pieneksi, joten vääntäydyin ompelukoneen eteen, vaikka käsityöinspis on ollut varhaisella kesälomalla. Nyt se tuntuu taas pikkuhiljaa heräilevän, minulla tuotteliaammat ja laiskemmat kaudet tosiaan tulevat vaiheittain.

Syntyi t-paitoja…

t-paitoja

…sekä pari pitkähihaista trikoopaitaa:

trikoopaitoja

Sarjatyönä nuo kaikki valmistuivat päivässä, pitkähihaiset oli tosin leikattu ja kirjottu ja koiraprintti t-paitaan valmistettu jo aiemmin. T-paidan kaavat ovat uusimmasta (3/06) Ottobresta, pitkähihaisen kaava taas (muistaakseni) saman lehden numerosta 01/06 (samaa kaavaa käytin liskopuserossa).

Pitkähihaisia koristaa netistä läytyneet perhosbrodeeraukset. Punaisen T-paidan koiraprintti on tehty mustesuihkukirjoittimiin saatavalla silityskuvapaperilla. Idea on apinoitu jostain Ottobren vanhasta numerosta, kuva-aiheen mallina toimii blogikoira.

Laukkuvaihdossa on jo useita valmiita upeita vaihdokkeja, kasaan gallerianalkua ihan pian, kunhan tästä taas reipastun blogirintamallakin! Edit: Laukkuvaihtogalleriasivu on avattu. Ilmoitathan minulle valmistuneesta työstä kuvan tai kuvalinkin kera, kun laukku on saajallaan perillä, niin lisään työsi galleriaan!


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Sarjatuotantoa”

 1. Susanna avatar

  Ihania paitoja! Piirtelin just nuo samat kaavat pari päivää sitten, pojalle teepaidan ja tytölle tuon raglanin 😀

  Vitsit mä oon niin kade tuosta kirjovasta koneesta..

 2. Odottaja avatar

  Aivan ihania paitoja taas. Mietin tuossa, pitäisikö tilata itselle pari ottobren lehteä, tosin ensin voisi kaivella vanhat ja katsoa läytyykö niistä mitä.. Ja se kangaskauppa pitäisi etsiä jostain..

 3. Anu avatar
  Anu

  Ekaa kertaa löysin blogiisi:) Ihania paitoja! Kivoja tuollaiset raikkaat ”kunnon” värit. Minä tykkään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *