Siirry suoraan sisältöön

Lisää liskoja

Liskon synnytys

Tämä kuva on kaverille tiedoksi, että kyllä täällä jotain tapahtuu, hitaasti, mutta varmasti. Samalla tämä on muistutukseksi itselle, että sarjatyönä samanlaisten tekeminen on puuduttavaa, eikä meinaa valmistua! Tästä lähtien Ateljee Langankierteestä on saatavilla vain uniikkeja tuotteita ;).

9 kommenttia artikkeliin “Lisää liskoja”

 1. Hiano tuo lisko.

  Mä oon havainnu, et välttelen aika aktiivisenpassiivisesti noita samanlaisten tekemistä, koska sukatkin tekee tiukkaa hetkittäin. (fisupeiton kalaset on kyllä tosi poikkeus, mut ne on niin pikaisia).
  Es samanlaisten huivien (kiri tjv) tekeminen ei tapahdu. Miljoonia erilaisia ohjeita onneks on maailmalla ja aina voi kikkailla omia.

 2. Tikru: Joo, mulle on vaikeaa se ohjeestakin tekeminen kun joku on sen jo tehnyt ;). Melkein kaikkea tulee aina modattua edes vähän.

  Sia: Meillähän on suorastaan rakkaussuhde ton mun ihanaiseni kanssa!

 3. Hei mun on kuule nyt ihan pakko kysyä, että mikä nappi tuossa koneessasi on toi missä on saksien kuva? Katkaiseeko sun kone langan itse vai??

 4. Meemu: juu, se on langankatkaisin. Langat katkeaa kankaan tasalta napista painamalla tai ompeleesta ja ompeluohjelmasta riippuen automaattisestikin.

 5. Mä nyt vielä kysyn tuosta ompelukoneesta… Minkä merkkinen se on? Onko tuo kirjova kone vai oletko tuon kuvion tehnyt ihan ”vapaalla kädellä”?

 6. Meemu: Se on Pfaffin Creative 2140, ihan törkee hifikone, jonka olen saanut käytettynä tooosi paljon ovh:ta halvemmalla (on ollut esittely- ja koulutuskäytässä). On siis kirjova kone kaikilla herkuilla. Lisko on kuitenkin tulossa tuossa vapaalla kädellä vapaalla konekirjonnalla painetun kuvion reunoja seuraillen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *