Haluatko uuden lukijan blogiisi?

Aiemman avautumiseni kommenteissa vilahteli taas neuleblogiyhteisön oletettu sisäänpäinlämpiävyys ja piiripienipyörii-fiilikset. Selailin äsken neuleblogeja Finnish Knit Blogs -ringin random-toiminnolla ja minulla olisi kaksi nöyrää pyyntää, jotka voit toteuttaa, mikäli haluat tehdä blogistasi ”saatavamman”.

Ensinnäkin: jos olet ringin jäsen, ethän poista sitä random-linkkiä rinkilinkeistä? Minusta on kiva selailla ringin blogeja satunnaisesti, mutta aina välillä tie tyssää. Ja laitathan sen rinkilinkkilaatikon näkyvälle paikalle, että pääsen eteenpäin!

Toiseksi: tee ihmeessä blogilistan ”tilaa blogini” -nappi blogiisi, niin saan sinut helposti lisättyä suosikkeihini. Olen laiska päivittämään blogilistan suosikkejani, enkä ole yrityksistä huolimatta vielä läytänyt Kivaa, Toimivaa ja Vapaata feedreaderia, johon voisin suosikkilistani siirtää. Jos minun pitää mennä itse blogilistalle, etsiä blogisi hakemistosta ja ruksittaa sinut sieltä, se jää liian usein tekemättä. Olen laiska.

BlogilistaWikissä on ohjeet tilauslinkin/-painikkeen tekemiseksi. Kiitos :).

PS. Näköjään minulla on ollut asiaa jo sadan postauksen ajan. Hyvänen aika.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

7 vastausta artikkeliin “Haluatko uuden lukijan blogiisi?”

 1. Villapallo avatar

  Hei, miten se ”tilaa blogini”-nappi tehdään? Vai löytyykö sellainen valmiina saatavilla Blogilistan sivuilta jostakin?

 2. Villapallo avatar

  Oho, huomasin nyt vasta että sulla olikin linkki sinne. Tosin ohjeet oli niin monimutkaiset, ettei taida sujua multa…:-(

 3. Susanna avatar

  Jeps, ihan samaa mieltä. Mulla jää kans aina lisäämättä blogeja, sitten jos etusivulla sattuu olemaan joku tutunkuuloinen tai mielenkiintoinen nimi saatan ruksata.

  Lisäisin tuohon vielä, että jos kaipaa itselleen kommentteja ja vilkasta blogia, pitää itsekin kommentoida. Monet tuntuu olevan kateellisia blogeille missä käy paljon ihmisiä, mutta hei, useimmat niistä on olleet maisemissa useita vuosia, onhan se selvää että on sitten enemmän ”tuttujakin”.

  Noi sun ompelukset ovat jälleen kerran upeita, en ole aiemmin ehtinyt käydä kommentoimassa..

 4. Tikuttaja avatar

  http://www.bloglines.fi-palvelua piti mainostaa, linkitys meni näköjään ohi… sorry.

 5. mustikka avatar

  Heh. Mutta eikö tuollainen ”tilaa minut” ole sitä itsensä tyrkyttämistä, josta joku pulttasi jokin aika sitten? Itse tallennan mieluisat blogit kirjanmerkkeihin ja sitten jossain välissä käyn katsomassa ovatko blogilistalla vai eivät. Eli minua ei haittaa ”tilaa minut nyt heti” namiskuukkeleiden puuttuminen =) Ja kyllä, minunkin sivulta tuo ”tilaus”-linkki läytyy, tosin ei etusivulta. Luotan siihen, että halukkaat jaksavat muistaa minut blogilistallaan käydessään. Aika monet lisäksi käyttävät bloglinesia, kuten tuossa ylläkin todetaan.

 6. Oosa avatar

  Jep jep, taas täällä oli asiaa 😉

  Korjaan em. Bloglines ”mainosta” sen verran, että osoite on http://www.bloglines.com – ko. palvelu oli mulle entuudestaan vieras tuttavuus, joten yritin linkin kautta, vaan eihän se toiminu, kun oli väärä pääte =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *