Siirry suoraan sisältöön

Veskafestivaali

Galleriassa jälleen muutama uusi laukku. Vajaa puolet vaihdon tuotoksista on nyt valmiina. Loppujen laukkujen viimeinen postituspäivä on huomenna!

Minunkin oli (jälleen) tarkoitus olla hyvissä ajoin valmis, mutta niin siinä vaan kävi, että laukun postitus jää viimeiseen päivään. Laukku valmistui tänään ja olisin ehtinyt sen kanssa vielä postiin, mutta juuri kun olin viritellyt ulos kuvausrekvisiitat valmiiksi, alkoi sataa. Toivottavasti saan otettua hyviä kuvia huomenna, että jää itsellekin jotain laukusta muistoksi.

5 kommenttia artikkeliin “Veskafestivaali”

  1. Hei!

    Yritän kovasti saada laukun postiin Annalle (nurinkurin) huomenna, mutta jos käy huono tuuri niin saan vasta torstai-aamuna. Anna tietää jo, että laukku saattaa olla myöhässä, mutta nyt puurran vaikka koko yön että saan sen valmiiksi!

  2. Päivi: Hihi. Et taida olla ainoa… ja ehkei se niin nokon nuukaa ole jos tipan jolla kulla myöhästyy. Kunhan ei jää ikuisuuksiksi puolivalmiina ufona nurkkaan pyörimään!

  3. Jipii!!Arvaa mitä? Se laukku on valmis ja pääsee huomenna postiin!
    Nyt mä voin lahjoittaa ylimääräisen ajan sulle että saat myös laukun valmiiksi!!

  4. Täällä kans yks jolla on jäänyt vähän viime tippaan. Laukku on valmis ja melkein paketoitukkin mutta en kerkee enää viedä ärrälle tämän päivän aikana. Mut huomena kumminkin. Laitoin Iona sulle kuvat laukusta jonka olen saanut ja laukusta joka pitäs lähettää Anulle (kaikenkarvaiset blogi). Lupaan kautta kiven ja kannon viedä paketin huomena postiin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *