Veskafestivaali

Filed under: sanasia — iona, tiistai, 30 toukokuun, 2006 klo 4:20 pm

Galleriassa jälleen muutama uusi laukku. Vajaa puolet vaihdon tuotoksista on nyt valmiina. Loppujen laukkujen viimeinen postituspäivä on huomenna!

Minunkin oli (jälleen) tarkoitus olla hyvissä ajoin valmis, mutta niin siinä vaan kävi, että laukun postitus jää viimeiseen päivään. Laukku valmistui tänään ja olisin ehtinyt sen kanssa vielä postiin, mutta juuri kun olin viritellyt ulos kuvausrekvisiitat valmiiksi, alkoi sataa. Toivottavasti saan otettua hyviä kuvia huomenna, että jää itsellekin jotain laukusta muistoksi.

5 Comments »

PäiviK

30 toukokuun, 2006 @ 18:35

Hei!

Yritän kovasti saada laukun postiin Annalle (nurinkurin) huomenna, mutta jos käy huono tuuri niin saan vasta torstai-aamuna. Anna tietää jo, että laukku saattaa olla myöhässä, mutta nyt puurran vaikka koko yön että saan sen valmiiksi!

Iona

30 toukokuun, 2006 @ 18:41

Päivi: Hihi. Et taida olla ainoa… ja ehkei se niin nokon nuukaa ole jos tipan jolla kulla myöhästyy. Kunhan ei jää ikuisuuksiksi puolivalmiina ufona nurkkaan pyörimään!

PäiviK

30 toukokuun, 2006 @ 22:11

Jipii!!Arvaa mitä? Se laukku on valmis ja pääsee huomenna postiin!
Nyt mä voin lahjoittaa ylimääräisen ajan sulle että saat myös laukun valmiiksi!!

Iona

30 toukokuun, 2006 @ 22:59

Hienoa!

Riitu

31 toukokuun, 2006 @ 18:59

Täällä kans yks jolla on jäänyt vähän viime tippaan. Laukku on valmis ja melkein paketoitukkin mutta en kerkee enää viedä ärrälle tämän päivän aikana. Mut huomena kumminkin. Laitoin Iona sulle kuvat laukusta jonka olen saanut ja laukusta joka pitäs lähettää Anulle (kaikenkarvaiset blogi). Lupaan kautta kiven ja kannon viedä paketin huomena postiin. 😉

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>