Siirry suoraan sisältöön

Vauvalle kans ja messuostoksia

Vauvan myssy

Sain vauvan neuleasustesetin vihdoin valmiiksi – se ehti jo odotella kirjontaa vaille valmiina neulekorissa vähän turhankin pitkään, kunnes totesin, että tuo huimaa vauhtia kasvava pikkuihminen kasvaa pian ulos tamineistaan ennenkuin ehtii niitä kertaakaan käyttää.

Vauvan neulesetti

Koristelin siis jo aiemmin valmistuneet tossut ja tumput kukkasin ja neuloin sarjaan sopivan myssyn Ullan Lumipallo-kypärämyssyn ohjetta railakkaasti muokaten. Lankana kaikissa Lanett, puikot 2,5mm.

Tampereen messuilla hurahdin kirjoihin, nyt kun niitä pääsi selailemaankin. Neljännen kirjan jälkeen lähdin kiireesti karkuun messukojusta. Sinne jäi vielä vaikka kuinka monta must-have -teosta…

Vihreän vyyhdin kojusta mukaan lähti parit puikot ja Riimingalta (kaverin ja siskonsa firma, ja tämä on ilmainen mainos 😉 ) pussukka neuletarvikkeiden (mittanauha, neulat, sakset jne.) mukana kuljettamista varten.

Ostin minä jotain muutakin, mutten ilkeä vielä tunnustaa (ja ei, se ei ole lankaa). Siitä todennäkäisesti lisää myähemmin!

8 kommenttia artikkeliin “Vauvalle kans ja messuostoksia”

  1. Ihanat asusteet, tosi suloiset! Noi Riimingan kukkarot ja muut on aivan mainioita myös, ostin kaverille tuollaisen pari vuotta sitten lahjaksi jostain torilta.

  2. erittäin nätti setti! Onko myssyssä lanka yksinkertaisena? ja et ole tehnyt vuorta kuten alkuperäisessä mallissa?

  3. Katja: Jep, yksinkertaisena on ja ei vuorta. Periaatteessa silmukkamäärät on suoraan (päällisosan) ohjeesta (sehän oli isommalle muksulle mutta minulla oli ohuempi lanka), mutta lopulta jouduin säätämään hiukan koska minusta siinä oli virhe – annettu silmukkamäärä ei olisi jakautunut tasan kavennusosioiden kesken.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *