Suutarin lapsen kengät

Lapsi aloitti hoidossa ja äiti keikkatyöläisenä ja opiskelijana, ja statuksen muutos on tuonut uudenlaisia tilanteita eteen. Ensinnäkin: nytkään ei ehdi neuloa niin paljon kuin haluaisi ja toiseksi: miten voi olla mahdollista ettei neulojan lapsiparalla ole ainoitakaan sopivia villasukkia (puhumattakaan kaikista muista vaatteista ja asusteista jotka joko puuttuvat kokonaan tai ovat liian pieniä)!

Upouusiin kumppareihin sujahtavat syksyviileillä nyt nämä ihan-tavis-pikasukat jotka väsäsin pääpiirteittäin toissailtana ja viimeistelin äsken.

suutarin lapsen sukat

Lanka koolaidattu Novita Seitsemän veljestä, puikot 3,5, silmukoita 36, tavallinen kantapää, nauhakavennuskärki.

Neulojan postilaatikko on kolissut kiitettävän tiheästi. Kiitokset Maanille huivivaihtohuivista, se saapui jo viime viikon lopulla. Käykääpä ihailemassa kuvaa Maanin blogissa! SNY:lta puolestaan tipahti tänään postikortti, kiitos piristyksestä syksyn harmauteen! SNY:n aiemmin lähettämä ihanainen Silvia puolestaan on päässyt jo puikoille, kiitos Taiskan lähettämän Interweave Knitsin kesänumeron.

Icaruksen alku

Icarus syntyy yksinkertaisesta Silviasta kolmosen puikoilla hi-taas-ti, mutta varmasti. Ensitutustuminen Interweave Knitsiin ihan Oikeasti oli antoisa ja näinollen IK kolissee luukusta jatkossakin, sorruin tekemään tilauksen lehdestä ihan itsekin.

kirjahankintoja

Postilaatikosta on läytynyt myäs kirjoja, langankierteellä ei vaivaa tekemisen puute tulevaisuudessa.

Jättiraitapolvisukan alku
Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä: Novitan syysvärikartan julkaisupäivästä asti vaivannut jättiraita-polvisukkaidea on sekin päätynyt jo puikoille.


Posted

in

by

Tags:

Comments

9 vastausta artikkeliin “Suutarin lapsen kengät”

 1. Susanna avatar

  Meillä ihan sama tilanne, että tiettyjä juttuja uupuu lasten vaatekaapista, ja jos he nyt menis hoitoon mä olisin kyllä ihan pulassa, tai vähintäänkin konkurssin partaalla 😉 .

  Kivoja juttuja olet tehnyt/ostanut/saanut!

 2. Sny avatar
  Sny

  Kylläpä huivistasi tulee kaunis 🙂 Kyllä se niin vaan on että lahjan antajana on vähintäänkin yhtä mukava olla kuin saajana. Minun lapsiltani myös puuttuvat villasukat, pipot, lapaset…. Pitäisi tarttua toimeen.

 3. joko avatar

  meilläkin on lapset aloittaneet juuri hoidossa. tuntuu, että kaikkia tumpuista ja sukista lähtien pitää olla tuplasti verrattuna viime talveen. ja eikun neulomaan..

 4. Villasukka avatar

  Samoista kirjoista tykätään….Vintage socks on juuri käytössä, ja Scarf Stylea odottelen saapuvaksi…joskus – samassa tilauksessa on yksi toinen kirja, jota ei ole varastossa…

 5. k2o avatar

  Onpas ihanan pirteät noi ”ihan-tavis-pikasukat”. Tuli hyvä mieli kun näin ne :]

 6. reeta avatar

  Hienoa, että sait villasukat tehtyä. Itse en ole himoneuloja, mutta sen verran hyvin puikot pysyy käsissä, että hävettää joutua ostamaan villasukkia lapsille talveksi 😀 Mutta en stressaa. Jos ei sukat valmistu, niin tuenpa käsityötä ja ostan.

 7. Liiolii avatar

  Ihanan raikkaat värit noissa villasukissa!

 8. sannero.vuodatus.net avatar

  jännä väri noissa sukissa. Koolaidilla saa näköjään paljon aikaan, pitäisi minunkin ehkä kokeilla…(:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *