Sukkasia

seeprasukat

Seepra sai parin…

flamingosukat

…ja kaksi flamingokaveria.

seepra- ja flamingosukat

Lanka Opalin Regenwald ”Flamingo” ja ”Zebra”, silmukoita 60, puikot ruusupuiset kaksipuolikkaat.

seepra- ja flamingosukkien varret

Seeprat ovat ”da perussukat” sillä perinteisellä kantapäällä ja 8-sädekavennuksella. Ainoa pikkujuttu on varrensuun kierretty 1o 1n -joustin, josta tulee paljon napakampaa ja nätimpää kuin tavis 1/1 ribistä, jotapa en ikinä missään käytäkään, se kun on niin rumaa ja läperää. Kun neuloo oikeat silmukat kiertäen, tulos on paljon kauniimpaa.

Flamingojen varsi on feather and fania 12 silmukan mallikerralla. Taisin jäädä siihen koukkuun, suunnitelmissa on muitakin variaatioita. Mallikerran nimi kaipaisi suomennosta, höyhen ja viuhka.. eeeiii. Flamingojen kantapäät on tiimalasia sillä hyväksi havaitulla ohjeella, ja kärjessä näissäkin 8-sädekavennus.

Opaleista on jäljellä jämälankanyttysiä, joista ehkä voisi vielä tulla lyhytvartisia lastensukkia, ja korkkaamaton tiikerikerä, joka puolittunee ja ryhtynee varpaista-ylöspäin neulottaviksi sukiksi, vartta niin pitkälle kuin lankaa riittää. Jahka tässä. Taas on kesken vain Starsky, joka ei taida tätä vauhtia valmistua vielä tänä vuonna.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Sukkasia”

  1. Susanna L-A avatar

    Ihania sukkia!!

  2. Villasukka avatar

    Tuo Feather and Fan -malli sukan varressa näyttää sen verran mielenkiintoiselta, että pitää kirjoittaa jonnekkin muistiin. On sen verran sukkaprojekteja jo tiedossa…

  3. Taiska avatar

    Kivoja sukkia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *