Siirry suoraan sisältöön

SNY-yhteenvetoa

Kuukausi ehti jo vaihtumaan (hui kauheeta, miten voi olla taas jo joulukuu), joten Salainen neuleystävä 2006 on päättynyt. Niisk. Kivaa oli. Erityiskiitos Kristelille emännöinnistä, hommassa riitti varmasti tekemistä!
Olin viikonloppuna reissussa ja tiistaina kotiin palatessa odotti upea viimeinen ylläri omalta ystävältäni:

Sny:n viimeinen paketti

Olen turhaan odotellut kirkkaampia säitä, tässä harmaudessa ei taidekuvausta tarvitse haaveilla opettelevansa. Tämäkin kuva kuitenkin kertoo pakkauksen sisällän! Sain vihdoin ja viimein oman Chibin, en ole missään niihin törmännyt enkä ole saanut aikaiseksi verkosta tilata. Paketissa oli myäs Cloverin vieterin muotoiset puikkostopparit, tuoksukynttiläitä, sinistä Kitten Mohairia, joulukalenterikortti, sekä Alpacaa Juuri Sitä Väriä, jota olen jo monta kertaa hiplannut kaupassa, mutten ole raskinut ostaa. Kiitos, Lankavuoren Minna – pakettejasi on ollut kiva avata!

Omaksi salaiseksi ystäväkseni arpoutui heinäkuun lopussa Palasia elämästäni -blogin Johanna, ja hänen blogistaan voi käydä kurkkimassa, mitä lähettämistäni paketeista läytyi elo-, syys-, loka- ja marraskuussa. Pakettien miettiminen oli tosi hauskaa, kaikenkaikkiaan tämä tempaus on ollut hyvin mukavaa, osallistunen toistekin, mikäli emäntä vain jaksaa järjestää!

1 kommentti artikkeliin “SNY-yhteenvetoa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *