Rrrrruskea

rrrruskea

trikoopaita ja samettihame

sammaritKäsityöt seisoo. Koska pyykkiä kuitenkin pitää pestä, onnistuin nitoroimaan muutaman vaatekappaleen syysväreihin. Kauan kaapissa seisseet vaaleanbeiget samettihousut saivat uuden värin, ja samaan koneelliseen tyrkkäsin myäs hiekanvärisen pitkän samettihameen ja harmaantuneen 3/4-hihaisen henkkamaukan trikoopaidan. Värinä siis Nitorin Mocca. Vaatteille voisi vielä näyttää ompelukonetta, housut on jotenkin liiankin lärät, ja hame miettii haluaisiko viettää loppuelämänsä polvipituisena.

Flowneuleesta puuttuu enää napit, ja vaikka olen oletettavaan lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen, en tunnu saavan niitä kiinnitettyä. SNY:n lähettämä Silvia suorastaan huutaa haluavansa Icarukseksi (kiitos lehdenmyyjälle!), mutten pääse hommassa alkuun, silittelen vain langan kauniin väristä pintaa. Haluaisin jo alpakkaisen hourglassin päälleni, mutta alpakat lepäävät nurkassa sisustuselementtinä. Eikä Starsky vieläkään ole valmis.

Ehkä minulla on vain liikaa ideoita, tai sitten ilmassa piilevät muutoksen merkit vaikeuttavat keskittymistä liikaa. Muutoksista lisää sitten kun itsekin tiedän niistä enemmän!


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Rrrrruskea”

  1. Vilma avatar

    Tulipa kivan ruskeita vaatteita! Nitorointi (ja dylonointi yhtä lailla :D) on kyllä tosi kätevä tapa uudistaa vaatteita, mä oon kans harrastellu samaa viime aikoina.

  2. Taiska avatar

    En muista kerroinko ”bloginimeäni” kun kävimme lehdestä kauppaa, mutta nyt kerron, että se olin minä…

  3. Iona avatar

    Taiska: Kerroit kyllä, mutten linkittänyt tähän kun en tiennyt haluatko liikeasiat julki ;)! Kiitos vielä kerran! (Se lanka on yhä vasta vyyhdellä…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *