Pieni ikuisuus on päättynyt

Filed under: neuleet — iona, perjantai, 3 maaliskuun, 2006 klo 2:16 pm

Kaappikirous on selätetty yhden työn osalta ja saan vihdoin ja viimein kääriytyä ihanaiseen rogueeni, josta tuli kyllä saman tien suosikkineule! Heti kävi mielessä, että näitä voisi tehdä toisenkin, vähän erilaisesta langasta. Tämä on seitsemää veljestä ja oikean tiheyden saavuttamiseksi neulottu 4,5mm puikoilla. Lopputulos on vähän lörö, napakampi neule olisi mukavampi. Neule istuu oikein kivasti, ainoastaan hihat saisivat olla olkavarren kohdalta vähän kapeammat. Tein toiseksi suurimman koon pidentäen hihoja jonkun verran. (Klikkaa pikkukuvaa nähdäksesi koko neuleen – taidekuvat sain nyt unohtaa kun yritin napsia niitä näpit jäässä ulkona pakkasessa, eikä niistä siis mitään tullut.)

Lankahamsterikisa jatkuu pudotuspelinä ja ilmoittauduin jo mukaan ajatellen ettei minulla ole mitään suurempia himotuksenkohteita kuitenkaan. Helmikuun aikana lankavarastostani poiki ideoita enemmän kuin ehdin toteuttaa ja kuvittelin jaksavani innostua niistä vielä pitkän aikaa. Näin itseni jo suunnilleen pudotuskisan voittajana, minä kun en niin pahassa langanostokoukussa ole koskaan ollutkaan.. mutta sitten näin tämän ja jokainen päivä on yhtä kilvoittelua, kun olkapäällä istuu pieni langanostoon yllyttävä piru. Nyt jos aloittaisin niin ensi vuoden keväällä saisin laittaa tuon ihanaisen jo päälleni (eihän roguessakaan kulunut kuin vähän reilu vuosi…).

9 Comments »

Tsu

3 maaliskuun, 2006 @ 14:20

Hieno… *huokaisee mykistyneenä*.. jotkut ne osaa ja jaksaa 🙂

an

3 maaliskuun, 2006 @ 19:41

aivan ihana!tekisin,mutta en osaa suomentaa

Salaneuloja

4 maaliskuun, 2006 @ 18:54

Aivan upeaa! Palmikot varsinkin.

reeta

5 maaliskuun, 2006 @ 19:11

Koko kuva roguesta olisi kiva! Ja tuo mitä suunnittet ehkä on aivan mahtava. Jos olisi vaan jaksamista ja osaamista kuin sinulla niin tarttuisin varmasti puikkoihin.

reeta

5 maaliskuun, 2006 @ 19:12

voi mä oon tyhmä, en klikannut tuota kuvaa, siellähän se oli kokonaisena. vau!

stricker

6 maaliskuun, 2006 @ 10:32

Ai kun on kaunis Rogue! Minua himottaa myäs Samostakki-Rogueni jälkeen puseromallinen ja 7 veljestä voisi olla hyvä lanka siihen … onneksi vaan ei ole mitään väriä riittävästi :-). No, on noita muita projekteja niin paljon, että kyllä tekemistä riittää.

Susanna

6 maaliskuun, 2006 @ 20:11

tjaa mielestäni mä jätin jo tähän kommenttia mutta ehkä sitten en 😀

Kiitos saumurilankavinkistä, täytyy heti mennä ostamaan 😀 Mun mielestä saumurilangat tuntuu halvemmilta kuin tavalliset, kun siinä on kuitenkin niin paljon lankaa..markka-aikana neljän rullan osto olisi varmaan pyörryttänyt, mutta nyt euroissa sitä ei oikein tajua sitä rahanmenoa…

Chipe

10 maaliskuun, 2006 @ 10:29

Tää on kaunein neule, jonka pitkään aikaan olen nähnyt. Mäkin haluaisin tehdä, jos vaan ikinä osaisin. Täytyypä selata sivuja lisää, ehkä jostain löytyy ohjekin..

Iona

11 maaliskuun, 2006 @ 0:08

Chipe: Roguehan on ollut suorastaan villitys neulojien keskuudessa, itse tulen vallan jälkijunassa. Ohjeen voi ostaa Girl from Auntielta täältä: http://www.girlfromauntie.com/patterns/shop/rogue/detail.php

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>