Perjantai 13. päivä

Harkitsen vakavissani v*tutus maximuksen korjaamista lankahoidolla. Syvennyn nyt ensin kuitenkin oireyhtymän syntysyihin:

Laitoin aamulla koneellisen pyykkiä peseytymään, sitä riittäisi useampaankin koneelliseen. Noin pesuohjelman puolessa välissä sähköt pamahtivat pois ja minä miettimään katkon syitä. Aluksi toki ajattelin, että kyseessä on vain hetken kestävä normaali sähkökatko, mutta pesukoneen ympärillä leijuva palaneen käry ja sulaketaulusta napsahtanut pesukoneen pistorasian sulake saivat epäilemään jotain vakavampaa. Sulakkeen napsauttaminen takaisin päälle ja virtojen nollaus pääkytkimestä eivät palauttaneet sähköjä. Käynti naapurissa osoitti, että sähköt olivat poikki vain meillä. Soitto sähköyhtiään varmisti, että runkoverkossa ja jakelussa ei ole vikoja, sähkövika oli siis huoneiston sähköverkossa ja ei sähköyhtiän vastuulla.

Alkoi puhelinkierros. Soittoa isännöitsijälle kustannusvastuusta, tuloksettomia yhteydenottoyrityksiä taloyhtiön hallituksen edustajaan, joka olisi voinut sanoa mielipiteensä huoltofirmasta (ja jolla oli sähköpääkeskuksen avain). Soittoja lukuisiin sähköurakointiliikkeisiin joista yksi lopulta lupasi tulla jopa saman päivän puolella! Odottelua sähköttämässä taloudessa, jossa: ei voinut surffata internetissä, ei voinut keittää kahvia, ei voinut katsoa televisiota/dvd:tä, ei voinut edes silittää pyykkivuorta, puhumattakaan että olisi voinut käyttää vapaapäivää vaikkapa ompeluun. Noin neljän tunnin sähköttämyyden jälkeen sähköasentaja saapui, ja havaitsi, että koko ryhmäkeskukseen ei tullut sähköä. Sähköpääkeskukseen olisi siis päästävä, joten taas pimputtelua naapureiden ovella yleisavaimen toivossa, soittoja yhtiön hallituksen jäsenille, kukaan ei tuntunut olevan tavoitettavissa. Uusien puhelinnumeroiden haalimista isännöitsijän kaivamien tyäpaikkatietojen perusteella…

Lopulta yleisavaimellinen naapuri löytyi, sähköpääkeskuksen ovi avautui, vika saatiin korjattua ja laskun maksajaksi osoittautui taloyhtiö! Sitten uusi soittokierros, tällä kertaa pesukonekorjaajille. Lukuisia soittoyrityksiä paikkoihin, joissa ei vastata puhelimeen tai joissa tuuttaa varattua, tai joista päästäisiin paikalle aikaisintaan ensi viikon torstaina. Lopulta läytyi yksi, joka lupasi tulla jo tänään – tulikin, ja osoittautui, että mukana oli koneeseen sopimaton varaosa. Vika oli kyllä puhelindiagnosoitu oikein: koneen sisältä läytyi osin sulanut ja mustunut ohjelmakortti, joten ei ihme että pesuhuoneessa haisi.

Korjaaja tulee uudestaan maanantaina ja siihen asti on pärjättävä pesukoneetta. Onneksi korjaus ilmeisesti sekin menee kotivakuutuksesta, joten säästyneillä rahoilla (sähköurakoitsija ja koneen korjaus) aion lohduttaa itseäni Jossain Ihanassa Nettikaupassa. Sinä, joka jaksoit jakaa koettelemukseni tänne asti, kerro minulle, mitä tilaisit GetKnittedista tai Cucumberpatchista noin kymmenellä eurolla. Yksi kommentoijista saattaa saada mitä haluaa ;).

Edit 14.10.: Osaan typottaa.

Edit 15.10.: Intternetskusta läytynyt satunnaislukugeneraattori kertoi, että Jostain Ihanasta Kaupasta lankaa saa itseni lisäksi Riitu. Riitu ei vielä tiennyt mitä haluaisi, keksin siis jotain ;).


Posted

in

by

Tags:

Comments

60 vastausta artikkeliin “Perjantai 13. päivä”

 1. nekkis avatar

  No ehdottomasti Rowanspun Doubleknittia! Sitä syötävän ihanaa vihreää. Tai sitten jotain muuta ihanaa Rowania niistä ällistyttävistä Cucumberpatchin tarjouksista.
  Selvästi perjantai 13.pvä siis. Noi soittorumbat on aina ihan kamalia, koskaan ei ketään saa kiinni… Onneksi nettilankakaupat lohduttaa 😉

 2. Tuulia avatar

  Voi mikä koettelemusten päivä! Kyllä miekin lohduttautuisin nettikaupassa, pitkään ja hartaasti!

  Mie en ole ennen ees uskaltanut kurkistaa kurkkumaalle tai GK:n sivuille, ja onneksi en! 🙂 Mieleen jäivät väikkymään Addit (joita mun suosikkipaikasta Knitpicksistä ei enää saa, mur) ja se Rowanin ihana, ihana KidSilk Haze. Muistan vielä kun näin Kristelin ihanan Kirin tosta langasta, mua ei ikinä ois saanu neuloon pitsihuivia jollei sitä huivia ois.. Ja miten ihanan näkäistä se valkonen on. Ja harmaa. Ja sininen. Ja… 🙂

  Tsemppiä, jospa päivä kääntyisi parempaan iltaan!

 3. Kirsi avatar
  Kirsi

  Huhhuh. Onneksi sähköt saatiin kuntoon ja laskukin meni muualle:)

  Minäkin tykkäisin Rowanspuneista!

 4. jaana avatar

  Lankakauppa auttaa kun maailma murjoo; itse ostaisin joko debbie blissin alpaca silk-lankaa (dk) tai koigun moniväristä merinovillaa (P323) ihanan Aquan sävyisenä. Noissa liikkeissä on kyllä aivan upeita lankoja, aah…

 5. Villasukka avatar

  Ei pitäisi maalailla piruja seinille….mutta vielä on tätä päivää jäljellä… 😉

  Oi, haluaisin tietenkin Lornan iki-ihkuja sukkalankoja!

 6. Satu U avatar

  Se on se prkl….eikun perjantai ja 13.päivä 😉

  Ja minä tykkäisin hirveästi Rowanspuneista minäkin!!

 7. Heksiina avatar

  Addin pyöröpuikkoja. Kokorahalla. 30 senttisiä ohuita ja sitte vähä pitempiä paksumpia.

 8. Katja avatar

  Rowanspun dk:ta ehdottomasti Cucumberpatchiltä. Ihanat herkulliset värit ja hintakaan tarjouksessa ihan kiva!

 9. Annash avatar

  Minä ottaisin kokeiluun kerän Noron Silk Mountain -lankaa. Värilläkään ei olisi väliä, kun ovat kaikki niin syötävän hyviä.

  Vaihtoehtoisesti koko rahalla kurkkupalstalta Rowanspun 4 plyta.

  Toivottavasti päivä tästä paranee. Lankaterapia tekee kyllä hyvää.

 10. Outi avatar

  Get Knittediltä tilaisin joko jotain ihanaa sukkalankaa tai sitten Noron Silk Gardenia.. Pahuksen langaton lokakuu!! Koitin muistella kaikkia ihanuuksia, mutta en uskalla mennä sivuille katsomaan :=)

 11. Hiiruska avatar

  Cucumberpatchin tarjouksesta Rowanspun 4plyä, värinä ehkäpä ihana Sugar. Siitä saisi varmaan hyvät sukat lämmittämään kylminä talvi-iltoina.

  On sinua tänään koeteltu 🙁 Minulle ja miehelleni perjantai 13. päivä on hyvän onnen päivä, aloimme nimittäin aikoinaan seurustella juurikin perjantaina 13. päivä 🙂

 12. Kale avatar

  Koska automaattisesti tulen voittamaan tämänkin arvonnan (aivan kuten Loton päävoiton joka viikko), vastaan vain Opalin jänniä raitoja tekevää sukkalankaa!

 13. Oosa avatar

  Voi ei, mikä päivä! *halitus* Muistithan ottaa ne koneessa olleet pyykit sieltä pois?

  Vai usutellaan täällä nettikaupoille, voi voi voi… 😉 No, kun kerran kysyttiin (hintahaitarissa pysymisestä ei ole mitään tietoa, kun en tiedä edes suuntaa punnan kurssille…)

  Cucumberpatchiltä ottaisin:
  Rowanspun Aran näytti tosi kivalle, oli vissiin tarjouksessa sekin. Viininpunainen ja se ruohonvihreä näyttivät kivoille kumpikin.

  Get Knittedissä mua kutsui Debbie Blissin Mayat (tarjouksessa taisivat olla nämäkin) – värillä ei niin väliä. Tarjouskorista huuteli myäs Lana Grossa Mega Boots Stretch Sock Yarn ja Opal Silk 4 ply.

  Paksut (6+) sukkapuikotkin kävisi 😉

 14. Vape avatar
  Vape

  Otan osaa. Voin vain kuvitella, miltä kylppärimme näyttäisi maanantaina, jos olisi koko viikonloppu pesukone poissa käytöstä. Onneksi ei tarvitse korjausta maksaa. Mutta nythän sinulla lienee viikonloppuna aikaa neuloa, kun ei voi pyykätä, eikä tule uutta silitettävääkään.
  Minäkin kallistuisin Rowaspunin puoleen. Melkein mikä hyvänsä. Aran tai Doubleknit. Vihreä on minun värini.
  Vape

 15. Lappis avatar

  Huh, mikä päivä! Olet lankahoidon ansainnut!

  Silti täti on tuhma, kun laittaa perjantai-illaksi linkkejä lankakauppoihin ja houkuttelee viattomia pahoille teille.

  Rowanspun dk:ta värissä Drizzle haaveilen ostavani lisää, yksi kerä kaapissa kaipaa kaveria. Ja OIH! noita Lornan sukkalankoja. Jos raaskisin. Tai jos osaisin päättää minkäväristä… Tai jotain Debbie Blissin pehmeää herkkua, niitä en ole maistanut ennen. Mikä väri sopisi ruskeaan vakosamettitakkiin? Eiku, Rowan Tapestrya, rustic. Nonni. Voi ei. Apua! Piilottakaa mun luottokorttini.

 16. Tinutski avatar

  Ikäviä tuollaiset. Itse ainakin inhoan sitä soittelemista, varsinkin kun kukaan ei vastaa/pääse tulemaan/ota vastuuta korjauksista…
  Minä ottaisin jotain Noroa, kun niissä on ihanaiset värit. Ei ole niistä kokemusta mikä lanka olsi kivointa, joten kaikki käy 🙂

 17. amelie avatar

  Olispa ollu hirveetä tuommonen sähköttömyys. Mulla on kaikenlisäksi puhelinkammo, niin en ois pahemmin tykänny soitella mihinkään.

  Jos pääsisin noista kaupoista tilaamaa, niin haluaisin jotain ihkua sukkalankaa. Cherry tree hill tai joku. Tai sitten Rowanin Felted Tweediä. Ruskea, vihreä ja tumma violetti puhuttelee tällä hetkellä eniten. Sininen on yäk.

 18. terhi avatar

  No voi kurjuus! Ihan selkeästi olet lankaterapian tarpeessa! (Ja mulle kelpaisi Lornan sukkalangat. :-))

 19. Hanna avatar

  Voi mikä koettelemusten päivä! Me ei pärjättäisi edes päivää ilman pesukonetta, sympatiani saat kyllä nyt puolellesi.

  GetKnittedistä lähtisi mukaan ainakin sukkakuun kunniaksi Lornan ihania sukkalankoja. Cucumberpatchissä minua houkuttelee Kidsilk Nightia, värinä Moonlight tai Oberon.

 20. Sirpa avatar
  Sirpa

  Voi, se pyykkikoneen hajoaminen on aina niin kamalaa. Ennemmin luopuisin astianpesukoneesta muutamaksi päiväksi, jos vois valita.
  Minä voisin ihastua johonkin silkkilankaan…;)

 21. Jaana avatar

  Juu kun vastustaa se vastustaa kunnolla. Onneksi lasku lankeaa jollekin muulle.. mutta saattaa näkyä kaikkien yhtiövastikkeessa.

  Itse lohduttaisin Rowanspun arania ja Hardy värinä..

 22. Sini avatar

  Ei voi muuta sanoa kuin, että perjantai 13. päivä. Kyllä se siitä taas suttaantuu.

  Lohdutkseen jotain Rowanin tweed-lankaa. Värillä ei niin väliä ;=)

 23. AN avatar
  AN

  Huonoa onnea sinulla tänään no huominen on sitten parempi!Minä en ole kokeillut Noroa,että sitä ja värissä jotain punasävyjä yhtenä ,muilla sävyillä ei väliä, kaikkihan ne ovat kauniita! kaunista syksyä:-)

 24. zeska avatar

  Ehdottomasti Rowanspun 4-ply:tä värissä Jade. Sitä ihanaa vihreää :).

  Ja oivoi pesukonetta, onneksi ei tuon pidempään kestä. Joutuisi varmaan harkitsemaan meilläkin jossain vaiheessa pukeutumista esimerkiksi tooganomaisesti kokoonkursittuihin käsipyyhkeisiin tai pirkkaniksinomaisesti pussilakanaan, johon on leikattu pääaukko ja vyötärölle sitaistu vyö – tuohon niksimaakarien seksikkääseen kesämekkoon siis.

 25. meemu avatar

  Eeei saa asettaa houkutuksia ihmisille!! No onneksi luottokortti on miehen matkassa;) En ole koskaan lankoja ulkomailta tilannut, mutta GN:ssa ihastuin Lana Grossan Cotton Spirit -lankoihin. Jos tilaisin joskus, niin ne voisi listalta löytyä…

 26. Hanna avatar

  Olet todellakin lankaterapian tarpeessa. Nuo sähköhommat ja konerikot ovat ikäviä, etenkin kun sitä konetta tarvitsisi taatusti.

  Sukankutojana lohduttautuisin joko Lornan sukkalangalla tai sitten Rowanin 4plyllä.

 27. Hestia avatar

  Pyykkikoneen hajoaminen on katastrofi – meillä hajosi kerran pyykkikoneen termostaatti ja koko koneellinen pyöri kiehuvan kuumassa vedessä.. kurahousut olivat sen jälkeen sulanut möykky.

  Tilaisin varmaan joko Rowanspun 4plytä tai Opal Petticoat Cottonia. Tai Rowan Kidsilk Hazeä tai Kidsilk spraytä tai… loputon suo 😉

 28. Hansu avatar

  Voi kamala! Pyykkikoneen hajoaminen ei oo kivaa. ja naapureiden metsästys kuuluu samaan kategoriaan.

  Mie tillaisin jommasta kummasta Addin pyöröjä…. 😉

 29. ilu avatar

  kauheet koettelemukset!

  vaan kyllä se joskus tasoittuu.

  ai mitäkö tilaisin? varmaan kaksi kerää noro kureyonia.

  tai sitten jotain raidallista sukkalankaa, mutta en sellaista sekaväristä vaan jotain, missä on tasaiset raidat.

  ehkä siltikin noroa.

 30. jaapa avatar

  Kyllä on todella ollut perjantai 13. päivä sinulla!

  Lankaterapia on enemmän kuin paikallaan tuossa tilanteessa.

  Itse voisin valita Get Knittedin Alpacaa. En ole koskaan alpakkaa neulot ja neiti tarvitsisi pipon ja lapaset ja itse myäs lapaset.Värejä on vaikka mitä ihania, violetti, vaaleanpunainen, oliivi.. aah

 31. joko avatar

  olipa kurja päivä..

  rowanspun on näyttänyt monessa blogissa mielenkiintoiselta

 32. maijamirjami avatar

  Uuh, mikä päivä! Myätätuntoni. Onneksi asiat ovat jo paremmalla puolella.

  Tilaisin Noro Kureyonia, mitäpä tahansa sävyä koska ne on niin hienoja.

 33. avatar

  Art Yarns Silk Mohairit olivat aivan ihania …niin pehmoisen näköisiä…

 34. Lea avatar

  Lornas Laces sukkalankoja tai sitten Noro Kuryonia vaikka lapasiin.

 35. Katja avatar

  Oih… ihania lankoja. Noroa on tehnyt mieli kokeilla jo pitkään, ehkäpä valitsisin siis pari kerää Kureyonia.

 36. AnnaM avatar

  Miks ei aina voi olla perjantai…

  Itselläni meni perjantai 13 päivä muuten ihan jees, lukuunottamatta miehen kakkuun tarvittavaa kananmunaa, jonka vahingossa munautin roskikseen, eli jos onni mun kohtaa, ehdotan, että törsäät itseesi 10€ lisää, ihan vaan sen takia, että pesukone on ny mäsä, ja jotain sitä oon ihmisen päällään pidettävä 🙂

 37. JennyF avatar

  Voi kurjuus! Mulla on kerran hajonnut pesukone kesken linkouksen päivänä, jolloin olin juuri vaihtanut kaikki lakanat, joten ymmärrän. Onneksi taloyhtiö joutuu maksumieheksi.

  Molemmissa kaupoissa on ihania lankoja. GetKnittedistä tilaisin Lorna´s Lacea esim. Goldhill on ihana väri, jota yritin kerran tilatakin, mutta se oli loppu. Cucumberpatchista taas Rowanspun DK:ta oikeastaan missä värissä vaan.

  Ihana muuten tuo alempi Alpaca-pipo!

 38. Takku avatar
  Takku

  Hei, Kallioska tässä esittää osanottonsa tuohon pesukoneen aiheuttamaan ”rumbaan”. Kohtalotoverina ihmettelen näiden nykyisten pesukoneiden kestävyyttä. Kauheaa katkua on nimittäin meidänkin koneesta tullut vaikkakaan ei sähköjä samalla vienyt. Korjaaja kävi pari päivää sitten, läysi koneen sisuksista sulanutta mustaa muovia, jota raaputteli pois, vaihtoi osia ja leikkeli kärventyneitä johtoja ja totesi että maanantaina pitää vielä tulla vaihtamaan ohjelmavalintakortti (tai mikä lie oikea nimitys). Kone on ostettu tämän vuoden puolella eikä ole edes kovassa käytässä. Onneksi on vielä takuuaika, joten kustannuksia ei itselle tule. Mietityttää vaan ett mitähän mahdollisia myrkkyjä sitä on joutunut hengittelemään, ja hajuahan tulee edelleen vaikka suurin syntipukki (?) on koneen sisuksista poistettu. Tekstiäsi lukiessani hiipi mieleeni epäilys ett lieneekä kyseessä sama kone eli Upo 5100 Ecolife.
  Toivottavasti maanantaina saamme luvatun lopullisen huollon kumpainenkin. Terv. Takku

 39. Jepy avatar

  Mä en edes hoksannut, että eilen oli 13. perjantai :o)

  Noh, olen kuolannut Get Knittedin Rowan aleja, mutta ehkä hemmottelisin sittenkin itseäni tuollaisilla Brittanyn huippupuikoilla tai virkkuukoukuilla.

  Onneksi omalla kortillani ei pysty tilaamaan 😀

 40. Masu avatar
  Masu

  Kallistun noiden Kurkkutarhan ale- Rowaneiden puoleen.

  Kurja päivä sulla!

 41. Anne avatar

  Huh, olipa tarina ja koettelemus! Onneksi asiat viimein järjestyi. Voin vain kuvitella, miltä tuo soittorumba tuntui…

  Minä tilaisin GetKnittedistä Noro Kureonia tai Noro Iroa (silkki+villa) tai sitten Cucumberista merino&silkki-lankaa violetin sävyissä.

 42. ziina avatar

  Taisi olla UPOn kone vai? Meillä on ollut samanlaisia ongelmia…Ostaisin rowanspun arania väri 973 Gables:)
  Meillä perjantai huipentui lapsen oksentamiseen autossa ja ikinä ennen ei ole sellaista tapahtunut.

 43. Iona avatar

  Kiitoksia kaikille myötätunnosta.

  Takku, Ziina: Upohan se, argh, en tiennytkään että merkillä on tällaisia sairauksia. Sama vika kuin Takunkin koneessa, ohjelmakortin kärähdys. Meidän merkki siis oli Upo Ultima 6145D.

 44. Anne avatar
  Anne

  tietty ggh Soft-Kid kaunista sinistä.Upeat värivalikoimat!

 45. Sanni avatar

  Heips!
  Pahanonnen päivät on inhoja 🙂 Meillä ei tänävuonna onneksi mitään kaameaa tapahtunut.

  Tilaisin tummanpunaista alpakka tai sitten sellaisen hienon brittanyn puisen kaiverretun virkkuukoukun, get knittedistä. =)

 46. Senja avatar

  Tämä oli helppo! Olen kuolannut Getknitted.comissa jo useamman viikon Louisa Harding – Kimono Angoran sävyä 8.

  Toivottavasti kaapissa on jonkin verran puhtaita vaatteita, ettet joudu käsipyykille!

 47. tiinav avatar

  Voi ei mikä päivä! Olet todella hemmottelusi ansainnut! Puhelimessa puhuessa on aika hankala neuloa, vai saitko samalla neulottua? Itse tilaisin jotain ihanaa käsinvärjättyä sukkalankaa, Lornalla on ainakin ihania värisävyjä!

 48. Lape avatar

  Voisin tykätä vaikka Noro Kureyon Yarn väristä 157 😉 Noi pesukoneet on valitattavan hankalia… olen nähnyt kertaalleen kun pesukoneen takalevy on lyönyt tulta… onneksi olin paikalla ja koneen ohjelma loppui lyhyeen… sanoisin että hyvä kun vikavirrat toimii, olis voinu muuten olla kokonaan kärähtänyt koti… Toivottavasti kone tulee kuntoon ja pykin pesu jatkuu… ilmankaan ei oikeen voi elää ei sähköjä tai pesukonetta…

 49. avatar
  Nimetön

  Men kiitos tahdo mitään, mut symppaan tuota koettelemusta 🙂

 50. Lellu avatar

  Kovan onnen päivä sinulla tosiaan. Mutta mitä haluaisin; kaiken, en enempää, enkä vähempää. Ja lisä aikaa ison pussillisen ;)) Mutta Lornas Laces/ MotherLode. Se sykähdyttäisin eniten tänään.

 51. Kassi-Alma avatar

  HUrja päivä sinulla, outoa kyllä miulle nuo 13.perjantai on yleensä hyvän onnen päiviä.
  Eilenkin voitin rahapelissä 20e, heh!
  Anteeksi, oliko tuo sitä puukon kääntämistä haavassa 🙁

 52. Tiina avatar

  Oih, tosi kamala päivä, mulla meni kyllä ihan ohi että eilen oli perjantai 13.päivä…

  Mä haluaisin Shepherd Sock sukkalankaa värissä Forest tai sitten CherryTreeHillin sitä punaista sukkalankaa.

 53. mippe avatar

  GetKnittedistä ehdottomasti Fyberspatesin käsinvärjättyjä sukkalankoja!

 54. ziina avatar

  meidän upo on kolme vuotta vanha, ohjelmakortti on kärynnyt kaksi kertaa ja muuta vikaa on korjattu kaksi kertaa. suosittelen ottamaan joka kerta yhteyttä suoraan upon asiakaspalveluun ja kertomaan minkälaisen palovaaran heidän ihana koneensa aiheuttaa. meidän kone on korjattu ilmaiseksi takuuajan jälkeenkin koska olen valittanut upolle suoraan. en todellakaan suosittele kyseisen merkkistä pesukonetta kenellekään.

 55. hanci avatar
  hanci

  Huh Huh!! Mutta, aatteleppa jos olis ollu aika ennen kännyköitä mutta sulla olis ollu jo moderni langaton puhelin joka tarttee sähköä päätelaitteeseensa. Kuinka sitte olisit soitellu ne kaikki sata metsästyspuhelua…
  Että onneks on kännyt.

  Nuo lankakaupat oli mulle ihan uutta…en oo ikinä mitään ulkomailta tilaillu ja siksi en oo edes nuissa käyny kuikkimassa. Olin ihan hukassa tuolla sivuilla, hyvä että löysin sieltä edes niitä lankoja ;-). No minähän en neulo mitään isoa, sukkia ja pipoja ja sensemmosta vaan. Ne opalin kirjoneulelangathan on tämmöselle aivan ihania ku ei tartte osata ku perussukka ja silti tulee erilaista. Liekö siellä olis ollu muutaki sentyyppistä ku ne opalit…

 56. Raisa avatar

  No kyllähän oli päivää kerrakseen!

  Itse ottaisin lankaterapiaksi Rowanspun 4ply lankaa, värinä todennäköisimmin turkish, tai ehkä jade tai sugar…

 57. Tuazophia avatar

  Oh, onneksi ei kuitenkaan käynyt kukkaron päälle, vaikka muuten olikin ikävää!

  Langaksi valitsisin GetKnittediltä Noro Silk Gardenia (väri 203). Tekisi mieli kokeilla tuota lankaa ja väri näyttää kauniilta.

 58. LiisaP avatar
  LiisaP

  On sulla ollu päivä. Voi toista.
  Mutta hyvä puoli on se, ettäei kuitenkaan tullu hillittömän kalliiksi. Kai!
  Sule perjantain oli huonon onnen päivä.
  Seuraavalla kerralla paremmin.

  Katsoin cucumberpatch sivulta tota silkki lankaa.
  Taitaa olla vaan kallis. en vaan osaa kovin hyvin laskee tota valuutan muutosta.
  Jaeger Pure Silk DK Knitting Yarn Väri 002.

 59. Niina avatar

  Joo, sulla on kyllä ollut _todella_ hauskaa.
  Mutta sait kai sentään neulottua? Siihenhän ei tarvita sähköä.

  Mutta Get Knittedistä tilaisin Lorna’s Laces-sukkalankaa. Shepherd’s sock solid colour Blackberry. Välillä jotain vähemmän kirjavaa.

 60. Turparulla avatar

  Upo ultima 6145D tussahti täällä tänään. Eikä oo ku ehkä neljäs kerta kun koneen muistikortti otti ja suli ja kärähti 🙁 En enää ikinä osta upoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *