Siirry suoraan sisältöön

Paluu puikkoihin

Ene's Scarf aluillaan

Alan pikkuhiljaa toipua käsityödepressiosta, Ene’s Scarf on päässyt puikoille Rowanspun 4ply:sta ja neulominen on taas kivaa! Uusia ideoitakin on paljon, ja jos viime vuoteen on vertaaminen, viimeistään hamsterikuu kirvoittaa taas pienen käsityöntekijän vauhtiin.

Tosiaan, kun blogini historiaa tutkii, samanlainen hiljaiselo vaivasi myös vuoden 2005 lopussa. Ehkä se on pimeä (ja tällä kertaa etenkin harmaa) vuodenaika tai joulun aiheuttamat paineet jotka pistävät kerta kaikkiaan tuotteliaisuuden jäihin. Nyt se on myäs tämä väliaikainen asuntomme, jossa ei ole mitään kunnon säilytyspaikkaa materiaaleille, ja jossa säilytystilojen puutteen ja ahtauden vuoksi on vaikea pitää edes mitään perussiisteyttä yllä. Minä kun olen niitä, jotka saavat parhaiten keskityttyä siistissä ja järjestyksessä olevassa ympäristässä… Ommella tekisi mieli, mutta paikka puuttuu ja materiaalit asuvat makuuhuoneen nurkassa jätesäkeissä. Ehkä odottelen suosiolla uutta muuttoa.

Asiasta sukkapuikkoon, blogini kommenteissa on muutamaan otteeseen kyselty ohjetta Icarukseen. En ole saanut vastattua henkilökohtaisesti kellekään, joten tässä nyt yhteisesti kaikille: olkoonkin, että lainaan mielelläni lehtiäni tutuille enkä yleisesti ottaen ole puhtoinen pulmunen tekijänoikeusasioiden kanssa, en halua alkaa diilaamaan ohjeita tuikituntemattomille blogini lukijoille. Se ei minusta ole oikeanlaista ystävällisyyttä. Icaruksen ohjeen saa ostamalla lehden (Interweave Knits Summer 2006, käsittääkseni Interweave Pressilta voi tilata myös vanhoja numeroita), minkä lisäksi ohjetta saa nyt myös nettikaupasta pdf:na kuudella dollarilla.

4 kommenttia artikkeliin “Paluu puikkoihin”

  1. Moi

    Lainasin sun kommenttia ”…olkoonkin, että lainaan mielelläni lehtiäni tutuille…” ohjeiden diilaamisesta, kun anonyymi lukija kävi vinkumaan Lacy Kerchiefin ohjetta. Olen saanut monta ohjetta kopiona neulovilta kavereilta, joiden kanssa ollaan muutenkin tekemisissä. Ja sama pelaa toisin päin, myäs ma olen diilannut ohjeita heille. Mut ihan ventovieraille, nou tänks.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *