Pää piiloon

Tweed Beret

Tweed Beret, suunnitellut Kristen Tendyke, Interweave Knits Winter 2006. Lanka epämääräistä marinoitunutta villalankaa, muistaakseni 90-luvun alkupuolelta, jolloin kudoin (siis ihan niinku kangaspuilla) ponchon jostain (Wetterhoff, Vuorelma…) tilatusta 100% villalangasta, kulutus 60g. Puikot 3,5mm pitkään palvelleet bambuiset sukkapuikot ja sny-Minnan lähettämät 60-senttiset 3,5mm addipyöröt.
Tweed Beret 2

Minulla on hintsusti päänpeitettä ja töihin (nii-in, sain töitä, uraputki avautuu ensi viikolla) tarvitsee talvella (juu-u, täälläkin on vihdoin lunta) jotain nupinlämmikettä jo ihan Esimerkin vuoksi. Päähineideoita on muitakin, saa nähdä tuleeko niitä toteutettua ennen kuin lumet ehtivät sulaa.

Jatkan hamsterikuukautta sen ongelmajätelankasäkin kanssa, nyt kun alkuun pääsin. Mieli tekisi aloittaa jotain isompaakin, mutta hengähdän nyt ainakin hetken Starskyn jäljiltä. Ainakin päivän. Tai kaksi.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Pää piiloon”

  1. JennyF avatar

    Just katselin tuota ohjetta eilen kotona ”sillä silmällä”. 3,5 mm puikoilla tuli ilm. kerralla ok?

  2. Iona avatar

    Joo, tein 3,5mm puikoilla sillä isommalla ohjeella, ja tuli aikas hyvä, olkoonkin että mulla on iso pää. Ehkä aavistuksen syvempi voisi olla, nyt ei yllä korville kovin hyvin, mutta tuo vika on marginaalinen. Lanka jota käytin oli abt seiskaveikan paksuista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *