$otsikko

Sain vihdoin roudattua muuton jäljiltä kellarissa asuneita materiaalikasoja ”omaan huoneeseeni”. Innostuin järjestelemäänkin kankaita laatikoihin (banaanilaatikoita täyttyi vain neljä, viides täyttynee vielä kellarissa odottelevista jämäpaloista, eli kangastahan ei loppujen lopuksi ole paljon?)

Paitsi kangasta, säkeistä läytyi myös puolivalmista:

Ompeluinspistä herätelläkseni tein kellarista löytyneistä valmiiksi leikatuista 4″ neliöistä pikakolmiotekniikalla tilkkuneulatyynyn. Melkein tapoin koko orastavan inspiksen, adrenaliini jylläsi ja päätä särki pohtimisen voimasta. Ei hyvänen aika miten ah-dis-ta-vaa voi olla moinen tilkkujen pyörittely – en millään saanut niistä mieleisiäni blokkeja aikaan, aina jokin sairasti silmää. Taidan olla liian pedantti.

Löysin pinon valmiiksi leikattuja vaippojen päälliskankaita esikoisen vauva-ajalta, joten siirryin saumurille ja surautin yhden valmiiksi asti, nyt neppariversiona:

Kukkavaippa

Ulkopinta kukkacollegea, sisäpinta ja 3ximukerrokset bambufleeceä, KAM-nepparit ja jotain kaapista läytynyttä kuminauhaa. Toinen kuva täällä, kuva vaipasta auki täällä (ja versio 1.0:han oli täällä).

Olen luovuttanut päivänvalon metsästyksen kuvia varten, se on tavoitettavissa ilmeisesti seuraavan kerran ensi vuonna joten toistaiseksi pärjätään hienoilla spottiviritelmillä. Jipii harmaa ”talvi”.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *