Siirry suoraan sisältöön

Otan haasteen vastaan

Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkä tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä.

Käsityöriippuvainen haastoi minut mukaan hyväntekeväisyystempaukseen! Kaivelen kuvettani kunhan löydän pankkitunnukseni, linkki Miljoona lapselle -sivuille löytyykin jo nyt sivupalkistani. Haastan mukaan nettituttujen blogeja:

Tiedän, että moni tarvitsee ne ”miljoonat” omille lapsilleenkin, mutta osallistuttehan ainakin linkillä!

2 kommenttia artikkeliin “Otan haasteen vastaan”

  1. Aloitit starskyn! Voi kun odotan miltä se tulee näyttämään… Ihan mun lempparimalli, mutta kuten on jo tedettu, musta ei ole villapaidan neulojaksi (enää).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *