Siirry suoraan sisältöön

Ostostai

”Lomailu” on hektistä, hädin tuskin olen hengähtämään ehtinyt. Lisäksi, niinkuin Susannan kommenttiraidallakin totesin, en käsitä missä vaiheessa sitä ”ennen vanhaan” on ehtinyt käsitöitä vääntää!

Jotta materiaalipula ei olisi esteenä, ja koska lankaa ei saa(* ostaa, poikkesin Tampereella suosikkikangaskauppaani. Mukaan lähti läjä yksiväristä trikoota:

Triteks yksiväriset

…ja kuviollista trikoota:

Triteks kirjavat

Yhteensä kaksi kassillista ja metritolkulla tavaraa, osa noista ei ole mitään pieniä palasia, ja kaikki tämä vain 38 euroa! Taidan käydä kohta uudestaan. Ilmaisena mainoksena, Triteks Oy Tesomalla, Kohmankaari 3. TJEU.

Koska Triteksillä pääsi niin halvalla niin hain ökysisustuskankaita siitä suomalaisesta disainkaupasta (olkoonkin että niillä sisustaminen on ilmeisesti junttia, ainakin aivovapaan mielestä):

Hevoskastanja (siis tuo alempi) huutelee kyllä minulle että siitä tulisi upee kesähame, mutta tämän valasmaisen olemuksen peitoksi en sen huuteluihin suostu.

Materiaalien lisäksi ei puitteissakaan pitäisi enää olla valittamista, tässä vielä hieman vaiheessa oleva ateljee Langankierre:

Ompeluhuone

Nyt ei taas puuttuisi muuta kuin sitä aikaa. Ai niin, minähän olen lomalla. MIHIN se aika oikein menee?

(* Lankaa ei saa ostaa, koska lankalakkoa on tämän kuun lopussa kestänyt jo puoli vuotta. Viimeisin lankaostos tapahtui 27.12.2006 Novitan tehtaanmyymälässä Korialla. Vuodenvaihteessa puhuin irkissä, että lankavarantoja riittää niin pitkälle ettei uutta lankaa tarvitse ostaa koko vuonna. Kukaanhan ei tietenkään uskonut, että ostamattomuuteen kykenisin, mistä sisuuntuneena päätin näyttää moisille naureskelijoille! Kun koipallo vielä lupasi syödä housunsa mikäli vuoden lankalakkoon kykenisin, asia oli pihvi ja sillä sipuli. Enää puolet jäljellä, pikkujuttu (ja kiitos kalen ylläripaketin, vieläkin pienempi)!

6 kommenttia artikkeliin “Ostostai”

  1. oi vitsi. Mitäköhän mies tuumais jos suunnittelisin kesälomareissut sitä silmällä pitäen, et missä on halvimmat kankaat :D. Voi olle et lomabudjetti kaatuis tampereella ;).

    Pysyykö sulla ateljee tuollai siistinä jos ompelet usein? Ihan vaan uteliaisuudesta, kun itse olen aivan toivoton tän huoneeni kanssa, aina kaikki levällään…

  2. Mulla on ihan sama ongelma, et pitää olla siistiä jotta voi tehdä. Jokainen ompelukerta sit alkaa siivoamisella… Oon huomannu et parhaiten pysyy järjestys jos ompelee ihan joka päivä 😉

  3. Ihan huippua, kiitos mainoksesta! En ole ikinä kuullutkaan Triteksistä (vähän jo hymyilytti ”suosikkikangaskaupan” kohdalla :D) ja tuskaillut niitä ”ainoan” trikoovalikoimia.

  4. Heti alkoi tuo Triteks kiinnostamaan kun on melkein kotinurkilla. Hyvä mainos siis 🙂 Muistatkos miten se on auki?

  5. Ainopaino: Se on ainakin varmasti arkisin 9-17, pe saattoi olla jopa 18 asti mutta tästä en ole ihan varma. Lauantain aukioloja en kykene muistamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *