Opalit, Addit ja mutakuono

Filed under: neuleet — iona, keskiviikko, 26 huhtikuun, 2006 klo 3:31 pm

opalit ja addit
Ostin tammikuussa lankaa ja sain ne tänään! Sinisen kurjen lähellä asuvan kaverini piti tulla helmikuussa kyläilemään, muttei ehtinytkään ja tilaamani langat jäivät pyörimään kaverin hyllyihin. Lopulta Mr. Langankierre haki ne työmatkallaan kaveriltani. Juujuu, olisi toimituksen toki voinut laittaa Kustinkin asiaksi, mutta sittenhän langat olisi voinut tilata suoraan Sinisestä kurjesta – eli loppujen lopuksi tuo ratkaisu ei käynyt päinsä (no juu, logiikka hoi).

Kuvassa on siis kerät seepraa, flamingoa ja tiikeriä… ja aivan oikein, ekat Addini, 30-senttiset , 2,5-milliset sukkapyärät, joita Tuulia kauppasi joku aika sitten ja jotka tipahtivat postilaatikkoon eilen. Saa nähdä ovatko nuo minun(kaan) juttuni, mutta pakko on päästä testaamaan.

Aivoton pätkärääkätty (kiitokset Tikrulle termistä) sukkalanka ja sukkapyöröt tuntuvat oivalliselta seuralta hiekkalaatikon reunalle, sikäli kun pienen mutakuonon (ei, en ole rasisti, vaan…) perässäjuoksemiselta ehtii neulomaan:

mutakuono

Siitä huolimatta, että kesken on vaikka kuinka monta neuletta, jotka nekään eivät tunnu etenevä oikein mihinkään, ja siitäkin huolimatta, että blogissa ei ole aikoihin mitään valmista nähty, singahdan testaamaan sukkapyöröjä Opaliin, olenhan sentään noita lankoja jo yli kolme kuukautta odottanut!

5 Comments »

Satu

26 huhtikuun, 2006 @ 20:23

Tosi onnellisen näköinen ”mutakuono” – ja ihania lankoja 🙂

Satu

uhoava gnu

26 huhtikuun, 2006 @ 20:31

Nättejä lankoja! Mitäs siitä jos vaikka olisikin helpompia juttuja välillä 😉

Hankitko Additkin Sinisestä kurjesta, vai jostakin muualta? Niistä on puhuttu niin paljon, että tämän vuoden puolella pitää minunkin päästä kokeilemaan!

Tandemi(Chica_)

27 huhtikuun, 2006 @ 13:54

Ihana pieni mutakuono 🙂 Taitaa olla parasta maailmassa kaikenmaailman rypeminen. Meillä otettiin eka kosketus hiekkalaatikkoon eilen ja voi sitä ihmettä! Varmaan vielä toisenkin kerran (ja kolmannen jne) vaan tuijotetaan hiekkaa ja valutetaan sitä sormien läpi.

Ja tuosta haalarista, aivan mielettömän kaunis ja herkulliset värit!

Villasukka

9 toukokuun, 2006 @ 21:45

Sinut on nakitettu haasteeseen 😉

Riikka

10 toukokuun, 2006 @ 19:57

Sinut on haastettu meemittelemään

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>