Olen rakastunut

kynttilän valossa

Uuden kotikaupungin kirjasto palkitsi: Elsebeth Lavold ja Viikinkineuleet *pyyhkii kuolaa näppikseltä*. Tuosta kirjasta on ilmeisesti painos loppunut, saako sitä enää mistään Ihan Omaksi? Haluaako joku luopua omastaan!!!??? Vietin tunnelmallista perjantai-iltaa, minä, Elsebeth, kynttilä, glögimuki ja ruutuvihko. Ajatuksissa on jotain Rowanspun DK Rushin pään menoksi, saahan nyt nähdä…

…totta puhuen, niinkuin jo Tikrun kommenttiraidalla tilitin, minulla on ideaähky. Tuotanto on ollut jumissa muutosta lähtien, mutta ajatuksia ja materiaalia on enemmän kuin ehdin toteuttaa. Ja mitä enemmän mietin sitä, miten vähän ehdin toteuttaa, sitä vähemmän saan edes aikaiseksi aloittaa.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “Olen rakastunut”

 1. Teresa avatar

  Pakko kehua tuota kuvaa, kaunis ja tunnelmallinen 🙂

 2. Maartsi avatar

  Se on kyllä ihana kirja! Tein itse miehelle kalastajapuseron kirjan ohjeella ja tuli hieno. Jossain kirjakaupoissa olen kirjaa joskus nähnyt, mutta tarkemmin en osaa neuvoa. 🙁

 3. Johanna avatar
  Johanna

  Hei, Adlibris-kirjakaupan sivuilla näytti olevan englanninkielinen versio myynnisä. En tosin ole varma, onko täsmälleen sama teos kuin Viikinkineuleet.

  http://www.adlibris.com/fi/search.aspx?author=Elsebeth+Lavold&fromProduct=true

 4. jaana avatar

  Pisst! Oletko huomannut Joulun odotus-valokuvauskisaani…? ;D

 5. Ayce avatar

  Vai painos loppunut…

  Olen kirjaa useamman kerran pyöritellyt käsissäni Kirjatorilla, mutten ole syttynyt sisältöön. Voisi toki tuossa tapauksessa käydä maanantaina katsomassa paikan päällä, vieläkö sitä on jäljellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *