Siirry suoraan sisältöön

Nysv^2

Kukka-collegehousut

Isosiskolle kans. Kangaskaupassa ei käyty nytkään, joten tummansinistä hyvin varastoitua collegea piti somistaa jollain vähän tyttömäisellä. Kaavat Ottobre 4/06, kaikki materiaalit langankierteen kaappimarinadista. Koristuksena siis applikaatiokukkaa ja taskua (takataskut olis kans, mutta niistä ei tullu otettua kuvaa). Siinä vaiheessa kun tuijotin pinkkiä helmipurkkia pohtien kukkien heteiden toteuttamista helmikirjonnalla, mietin jo pitäiskä mennä tutkituttamaan pää (no hei, kolmeveen arkivaate? Onko nysväyksellä Mitään rajaa?). Kukat jäi heteittä mut vielähän sitä ehtis…
Kukka-collegehousut 2

Mitä tapahtui kun housuja esiteltiin tänä aamuna kolmeveelle, jotta hän a) poseeraisi mallina ne päällä ja b) lähtisi uusissa housuissa kerhoon? ”Emmä haluuuu. Mä haluun hameen.” äidin tuotosten Arvostaminen alkaa ilmeisesti siis jo nyt.

7 kommenttia artikkeliin “Nysv^2”

  1. Kauniit housut :O) Molemmat mallit, siis. Meillä saman vastaanoton 3v. tyttäreltä sai tekemäni raitasukat. Mutta kun ne ”unohtuivat” kaapin kulmalle, kelpasivat jo seuraavana päivänä käyttöön.

  2. Meidän kolmivuotias vielä kiltisti pukee sen, mitä äiskä laittaa. Jupinaa kuuluu enintään: ei omppupipoa, mä haluun hämähäkkipipon. Mutta joka tapauksessa teit tosi kivat housut! Eikähän nekin siitä ala innostaa, niin söpöt kukkaset ja pinkit tikkaukset.

  3. Olen vieraillut sivuillasi ennenkin, mutten muista olenko jättänyt jälkiä 😉 Tosi ihanat housut olet tehnyt ja paljon paljon muitakin ihania juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *