Siirry suoraan sisältöön

nnngh

Sammakko
Lahkahamsteritaktiikassa on toivomisen varaa: olen aloittanut tänään jo kahdet sukat, toisia ehdin neuloa muutaman kerroksen, toisia oli tämän verran. Voihan sammakko.

Mikämussaonvikana? Lukioikäisenä tikutin kevyesti kirjoneuleen jos toisenkin, niistä tuli heittämällä nättejä ja tasaisia. Ja aika kultaa muistot. Ja ruostuttaa taidot. Olin ajatellut upottaa kassillisen sekalaisia jämäongelmajäteseiskaveikkoja upeisiin ja mahtaviin kirjoneulesukkiin/lapasiin mut emmänysitten tiedäkään. Purkuun meni ja menen miettimään kisastrategiaa uudestaan.

Kirjoneulekuvioita pohdiskellessa en laiskuuttani jaksanut nousta hakemaan kynää ja paperia ja mietin että jos mulla on läppäri edessä niin täytyyhän netistä läytyä jotain apukeinoja. Läytyi kaksi hätävaraa: tämä java-ohjelma, joka tosin ei osaa värejä, ja tämä nettisivu, jossa on väritkin osaava pieni suunnittelukilke. Passaa kynän ja ruutupaperin tilalle ihan hyvin, jos ei kovin monimutkaista suunnittele. Lopputuloksesta screenshot (Print Scr-napin painallus kopioi ruutukaappauksen leikepäydälle), avaa haluamasi kuvankäsittelyohjelma, liitä, rajaus, tallennus, kirjoneulemalli on valmis. Jos osaa suunnitella. Mur.

1 kommentti artikkeliin “nnngh”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *