Neuleesta ja tapaturmasta

Miehusta valmistui toissapäivänä:

roguen miehusta

Eilen oli tarkoitus jatkaa valon nopeudella huppua tai hihoja, mutta ensin juoksin puoli päivää vauvapiirissä (en uskaltautunut vielä neuletta mukaan ottamaan, hyvin olisin voinut, Vauva viihtyi mainiosti lattialla muita vauvoja katselemassa) ja shoppailemassa. Kotiin tultuani aloin tehdä ruokaa ja onnistuin siivuttamaan vasemmasta peukalostani pään irti. Siitä lähti siististi sentin pyörylä ihoa syvältä irtipois. Peukalon pään puuttuminen saa minut tuntemaan itseni puolikuntoiseksi, sormi ei enää varsinaisesti ole kipeä mutta arka kylläkin, saa nähdä joko tänään neulominen onnistuu.

Kävin eilen metsästämässä rogueen vetoketjua. Toinen paikkakunnan nippelipuodeista lopettaa, ja ikävä jää – täällä ei käsityöntekijöiden shoppailuinnostukseen ole paljon muutenkaan panostettu. Vihreänä ei läytynyt kapeampaa kaksilukkoista vetoketjua, ostin kapeamman yksilukkoisen ja leveämmän kaksilukkoisen. Molemmat ovat muovisia ja tuntuvat riitelevän tuon mallin kanssa – metalliketjujakaan ei läytynyt. Olen kyllä pettynyt täkäläisiin valikoimiin, roguen lankakin on tosiaan ihan tavallista seitsemää veljestä, sitähän oli joku kysynyt. Täällä ei tosiaan juuri valinnan varaa ole, enkä äkillisessä innostuksen puuskassa malttanut alkaa tilailemaan netistä saati odottaa Tampereen tai Helsingin retkeä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Neuleesta ja tapaturmasta”

  1. reeta avatar
    reeta

    Miten ihmeessä sä ehdit neulomaan näin isoa työtä? Minä ehdin lapsenhoidon lomassa just ja just pieniä villahousuja tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *