Siirry suoraan sisältöön

Neiti kaksi vee

Autokakku edestä

Blogivau…eiku taa… hmm. Lapsi? Pikku neitimme täytti viime viikolla kaksi vuotta, jota tänään sitten juhlistimme isovanhempien ja kummien kanssa. Tilaisuus sai minutkin ryhtymään sellaiseen harvinaislaatuiseen puuhaan kuin leipomaan Makean Leivonnaisen. Itse kun en moisten päälle juuri perusta.
Autokakku takaa

Kyseessä on prinsessojen oma vaaleanpunainen Cadillac vuosimallia 2006, lakritsaisine renkaineen, puskureineen ja pakoputkineen. Ajo- ja jarruvalot ovat Roope Ankan kolikoita ja korimallia koristaa rivi hopeapalloja. Konepellin alta läytyy mm. mansikkaa, banaania ja tuorejuustoa.

Minähän en näiden päälle mitään ymmärrä, mutta auto kaipaa päivän jälkeen kipeästi uutta rautaa.

12 kommenttia artikkeliin “Neiti kaksi vee”

  1. Oi kun joskus niiiin paljon rahaa että voisi ostaa vaaleanpunaisen Hummerin! Siihen ei ihan pikkusumma riitäkään… Mutta joo, hieno kakku, näyttää kyllä ehkä enemmän Hummerilta kuin Cadillacilta.

    Niin ja tietysti onnittelut kaksveelle!

  2. Hieno! Näytät harrastavan väkerrystä myös leipomisessa. Itse tein eilen ihan sellaisen karvalakkimallisen T:n muotoisen kakun poitsun nimiäisiin. Onkohan muillakin joku korrelaatio leipomusten hankaluuden ja käsitöiden vaativuuden kanssa?

  3. Upea kakku! Minä tein kerran Pojalle autokakun ja siihen peräkärryn, kun tuli paljon vieraita. Nykyisin lapset haluaa ostetun suklaakakun, enkä ole siitä lainkaan pahoillani….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *