Muumit, molla ja nalle odottavat pientä nukkujaa

Filed under: ompelukset — iona, torstai, 23 helmikuun, 2006 klo 3:01 pm

unipussi

Neidin nukkuessa päiväuniaan ompelin vihdoin valmiiksi mummin ostamasta muumitikkikankaasta unipussin. Unipussi oli tosi kätevä vauva-aikana, mutta irkkikavereiden vauvalahjaksi ostama pussi on jäänyt jo aikaa sitten pieneksi. Uutta olen kaipaillut siitä lähtien. Nähtäväksi jää, suostuuko Iso Tyttö pussiin enää nukkumaan.

unipussi kokonaan

Pussi on mallia ”mielikuvituksettoman simppeli”. Valmista tikkikangasta ei tarvinnut edes vuorittaa, eikä valmiiksi kuvioituun kankaaseen tuntunut hyvältä ajatukselta alkaa enää mitään ylimääräisiä yksityiskohtia väsäämään. Etureunat, pääntie ja hihansuut on huoliteltu vinokaitaleella. Vetoketju on takkimallinen avoketju ja avautuu alhaalta yläspäin ettei taapero revi sitä itse auki niin helposti. Malli on oma: kaavoitettu juoksemalla mittanauha kädessä taaperon perässä ja ottamalla summittaisia mittoja. Sopivuus on vielä testaamatta, sillä vasta päiväunilta herännyt mannekiini piti ajatusta unipussiin kömpimisestä vähintäänkin tylsänä kalkkisten ideana.

5 Comments »

Susanna

23 helmikuun, 2006 @ 18:48

Oi kun on suloinen pussi!

Riinuzka

24 helmikuun, 2006 @ 17:57

Aivan ihana! Että olen kade kun saat kaikkea ihanaa aikaiseksi ja niin siistiä jälkeä. Tämä vihreys ei kyllä pue mua yhtään 😉

Kvilla

26 helmikuun, 2006 @ 20:56

Upea unipussi! Olen suunnitellut samanlaista itsekin, mutta meidän vaiva viihtyy vielä yöt kainalossani eikä tarvitse vielä lisälämmikettä. Ja muumikuosi on tosi söpö!

vikke*

27 helmikuun, 2006 @ 8:42

Ekaa kertaa blogissasi ja heti huomasin että paljon meillä on samaakin, kestovaipat…hahtuvat jne 😉

Ihania juttuja sulla täällä, tuo muumipussi on oikein nätti (miten tyttö viihtyy siinä?). Ne Aino hanskat tuolla alempana olivat kukkasinnen ihqut 🙂 ja Olympianeule on upea…onnea kullatsa vaan!

reeta

27 helmikuun, 2006 @ 18:50

Suostuiko neiti vielä pussiin? Niin kivan näköinen, että ei kaappiin soisi jäädä.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>