Mitä käsityöbloggaajalle ehtii tapahtua kolmen kuukauden aikana?

Filed under: sanasia — iona, maanantai, 4 kesäkuun, 2007 klo 1:30 pm

Työn, perheen (etenkin uhmaikäisen äitinä olemisen), uuden vauvan odottamisen, muuton, käsitöiden ja bloggaamisen yhdistäminen ei todellakaan onnistunut minulta tänä keväänä. En ymmärrä kuinka toiset venyvät siihen, tunnustan tappioni! Listaa oli pakko karsia niin että loppukeväästä tuntui että olin joko töissä, nukuin, siivosin, laitoin ruokaa tai tappe..neuvottelin vajaa kolmeveen kanssa. Sitten taas alusta uudelleen.

Mitä ehtii tapahtua kun ei bloggaa kolmeen kuukauteen? Noh.. bloggaaja ehtii bland annat:

  • aloittaa ja lopettaa uudessa työpaikassa
  • saada ko. työpaikasta viran
  • hakea ja saada uudesta virasta (joka ei ole vielä edes alkanut) virkavapaata
  • täyttää pyöreitä vuosikymmeniä
  • siirtyä syntymäpäivälahjan myätä digijärkkäri-aikaan (ja haaveilla ajasta opetella kuvaamaankin. Kannattaa ((vaikka sitten ano))nillittää jos otokset uhkaavat mennä liian daideellisiksi, vissiin niistä pitäisi näkyä itse asiaakin eikä vain hieno bokeh?)
  • kasvatella mahaa ainakin parikymmentä senttiä
  • muuttaa
  • saada ompeluhuoneen (ja haaveilla ajasta ommella).

Mitä puolestaan EI ole ehtinyt tapahtua on käyt kats mitään käsityörintamalla. Nämä sukat taitavat olla ainoat jotka ovat valmiiksi asti ehtineet:

Sukkia

Yarrow ribbed socks kirjasta Knitting Vintage Socks (Nancy Bush), lanka Austermann Step, puikot 2,5mm sekä lankahamsterisaldoon tarkoitetut mutta sieltä pois jääneet jämälankasukat seiskaveikkaa, ohje takaraivosta ja puikot 3,5mm.

Säälittävää.

Jotain pientä olen aloitellut, mutta lähinnä olen henkisesti valmistautunut pitkään ”lomaan” pohdiskelemalla mielessäni mitä kaikkea sitten teenkään, kun se suuri päivä koittaa. Nyt on lähinnä tyhjä olo, mistäs oikein aloittaisinkaan! Jopa Blogistaniasta olen suhteellisen out, onko täällä edes sekoiteltu vesilasia viime aikoina?

3 Comments »

mari

5 kesäkuun, 2007 @ 7:02

Mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa! Ja onnea mahankasvattamiseen 🙂

meeri

5 kesäkuun, 2007 @ 16:55

Mukava kun ehdit vähän naputella kuulumisia 🙂

jantta

8 kesäkuun, 2007 @ 21:55

Mukavia kesäpäiviä.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>