Minä kans kun muutkin

Uusia blogeja tuntuu nykyisin syntyvän yhä kiihtyvällä vauhdilla. Olen jo pitkään pohtinut oman pienen käsityöaiheisen nettipäiväkirjan perustamista, mutten ole tähän mennessä saanut ajatusta toteuttamisvaiheeseen. Nyt kun taas neulemaanikko minussa alkaa heräilemään talviunestaan (jostain syystä käsityöinnostukset tuntuvat aina menevän kohdallani aaltoina) ja myöhästyin lankahamsterikisastakin (joka olisi voinut olla minulle oivallinen ulkoinen motivaattori saada jotain aikaan), sain lopulta asian etenemään hieman.

Tarvitsen siis ulkoista motivaattoria. Ideoita piisaa, mutten tahdo saada niitä toteutukseen. Jollain lailla tällaisilla ekshibitionistisilla näyteikkunoilla on minua liikuttava voima, testataanpa nyt siis oman nettipäiväkirjan pitämistä.

Siispä tervetuloa langankierteeseen. Täällä solmeillaan omia ja muiden neulomuksia, ompeluksia ja muitakin väkerryksiä – saatanpa joskus kertoa muutakin 27-vuotiaan kotiäidin ajatuksista, mielipiteistä ja mielenkiinnon kohteista.

(Huomaa että itseilmaisu on jumissa kirjallisen tuotannon rajoituttua pitkään vain irkkijaaritteluun. Sormet uhkaavat tuottaa vain kieliopillisesti kummallisia lauseita ja hyvin hyvin kuluneita metaforia. Pitää oikein jarrutella itseään. Tässä hommassa joutuu näköjään tsemppaamaan!)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *