Maalissa

Näin iltahämärissä saa niin huonoja kuvia että ihan ärsyttää, mutten malttanut odottaa huomiseenkaan kuvaussession kanssa ;). Neuleosuus ja lankojen päättely valmistui siis eilen, ja tänään sain silmukoitua kainalosaumat ja ommeltua pääntieresorin kaksinkerroin. Isohan tuo vielä lapselle on, mutta niin oli tarkoituskin.

Aikaa jäi, eli isotöisemmänkin haasteen olisi voinut ottaa, mutta koska tuon Käsityöhidasteen (TM) tehokkuus on epätarkka, olen valintaani ihan tyytyväinen. Kuvittelin kuitenkin etukäteen, että projektissani olisi enemmänkin tekemistä, homma sujui yllättävän vikkelästi. Haasteellisinta minulle oli neuloa yhtä ja samaa työtä kärsivällisesti eteenpäin, joka päivä, jättämättä sitä makaamaan välillä myttyräksi määräämättömän pitkäksi ajaksi. Tämähän vallan valaa uskoa siihen, että uskallan aloittaa enemmänkin näitä hieman isotöisempiä projekteja, ne on siis mahdollista toteuttaa varsin nopeastikin!

Kyseessä oli myäs ensimmäinen kerta, kun tein kaarrokeneuleen, suunnitelmissa on ollut pitkään. Hyvä juttu on myäs se, että nuo vuosia kaapissa maanneet islantilaiset hahtuvat alkoivat vähitellen huveta. Hamsteritilille saan kirjata 340 gramman kulutuksen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “Maalissa”

 1. Tsu avatar

  Hieno on! Jotkut osaa 🙂

 2. Helminalle avatar
  Helminalle

  Onneks olkoon – hieno neule!

 3. Marja avatar

  Onneksi olkoon suorituksesta! Lopputulos on upea!

 4. Santra avatar

  Onnea mitalistille!
  Kaarrokeneuleet on ihania, sellaisesta oon aina haaveillu.

  Kyllä sun lapsen kelpaa, äidin itsetekemä kaarrokeneule päällä 🙂

 5. Eufemia avatar

  Jos tahdot, voit väittää, että sinut on haastettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *