Lohtulangat

Cucumberpatch oli nopea toimittaja, sunnuntai-iltana tilatut langat odottivat eilen postilaatikossa. Pesukonekin saatiin vihdoin eilen toimintakuntoon. Olkoonkin, että pyykkivuoren selvittäminen on tuskin puolessa välissäkään, että liedestä meni puolestaan yksi levy rikki toissapäivänä (joo-o, korjaaja tulee varmaan maanantaina) ja että laatikkokaaos on entistäkin valtaisampi, voiko näiden ihanuuksien edessä olla huonolla tuulella?
rowanspun 4ply jade

150 grammaa Rowanspun 4ply:a värinä jade. Täysosuma! Tästä tulee varmaankin Ene’s Scarf.

rowanspun dk rush

350 grammaa Rowanspun dk:a värinä Rush. Väri on kivempi, kuin googlailun perusteella arvailin – kurkkulan väriesimerkkikuvat ovat vähintäänkin harhaanjohtavia. Yritin tilata yhteensä 400 g mutta Cucumberpatch möi ei-oota seitsemän vyyhdin jälkeen. Mielessä on jokin itse suunniteltu villatakki, jossa olisi palmikoita. 350 g riittänee sekin, etenkin jos en vallan täytä neulepintaa palmikoilla.

Myäs Riitun postilaatikosta läytynee tänään lankaa!


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “Lohtulangat”

 1. Tarja avatar

  Toi Jade on aivan mielettömän hieno väri! Mullakin on sitä ja sain juuri valmiiksi pipon, vielä jäi lankaa vaikka huiviin.

 2. Kassi-Alma avatar

  Linkitettynä olet.
  Tottakai olet myös tervetullut itte O.O.K:n=)

 3. Puputsi avatar

  Ihania lankoja ja upeita kuvia! Langoilla on kiva vaikutus: niiden kuvienkin katselu piristää 😀

 4. Riitu avatar

  Kiitos pehmeästä paketista! Ihanan pehmeää lankaa, en ole ikinä tehnyt tuttavuutta tämän langan kanssa. Pitää koolaidata se niin väriäkin saa… =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *