Laukkuvaihtoarvonta

Filed under: sanasia — iona, maanantai, 24 huhtikuun, 2006 klo 11:58 am

laukkuvaihtolaput

Kun idean laukkuvaihdosta keksin, en ihan arvannut sen saavan tällaista suosiota! Ilmoittautumisajan loppuun mennessä vaihtajia oli ilmoittautunut 46. Tämän päivän urakkana oli läytää kullekin vaihtopari.

Kulhossa on kaikkien 46 vaihtajan nimet ja sähköpostiosoitteet. Päädyin siihen, että vaihtoparit arvotaan ketjuna. Ensimmäinen kulhosta nostettu lappu saa numeron 1, seuraava 2 jne. kunnes kaikki on nostettu. Sen jälkeen listaan vaihtajat numeroiden mukaiseen järjestykseen. Numero ykkönen lähettää laukun kakkoselle, kakkonen kolmoselle jne., kunnes numero 46 lähettää laukun ykköselle. Jokainen saa laukun eri henkilöltä kuin kenelle laukun lähettää.

onnetar

Blogiriiviö, eikun blogitaapero, sai kunnian olla virallisena onnettarena. Viis siitä että kulhosta nousi välillä viisikin lappua kerralla, ummistin silmäni ja numeroin ne yksi kerrallaan summittaisessa järjestyksessä. Olisin tietty voinut sekoittaa listan satunnaisesti tietokoneellakin, mutta eikös se vaan näin ollut söpömpää.

Lista on nyt valmis, ja valmistaudun henkisesti 45 sähköpostiviestin kirjoittamiseen. Mukavaa, että meitä on näin monta!

5 Comments »

Kati

24 huhtikuun, 2006 @ 13:24

tää oli ihan huippu keksintö tämä laukku vaihto, niin innolla oon mukana !!!

eusu

24 huhtikuun, 2006 @ 13:48

Kiitti järkkäilystä. Mukana ollaan… innolla!

tikru

24 huhtikuun, 2006 @ 14:03

🙂
Paljon söpömpää.
Kiitos.

mags

24 huhtikuun, 2006 @ 20:49

Hei, tämä on jännittävää…

Siniset Silmukat

24 huhtikuun, 2006 @ 21:00

Vaikken mukaan rohjennutkaan, ehdottomasti tämä tyyli oli söpömpi! Ja toisella on niin keskittynyt ilme. :o)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>