Lapsen ulkoilupuku

Haalari edestä

Haalari auki

Haalari takaa

Kankaat Kangastukusta Reimatecia ja FOV:ia, kaava Suuren Käsityölehden huhtikuun 2005 numerosta pienin muokkauksin. Haalarin alaosan saumat teipattu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

8 vastausta artikkeliin “Lapsen ulkoilupuku”

 1. Kuplakukka avatar
  Kuplakukka

  Onpas kivannäkäinen! Kumpi on kumpaa kangasta? Olen mietiskellyt josko tilaisi Kangastukusta alennus-Reimatecia, onko tuo vihreä jompaakumpaa myynnissä olevista? Pitäisi vaan keksiä joku mukava pojalle sopiva kimppaväri vihreälle ja reimateceistä sitä ei ainakaan tällähetkellä läydy.

 2. Pirkko avatar
  Pirkko

  Tosi hyvän näköinen haalari! Mun mielestä toi väriyhdistelmä on kiva. Huoh, olis mullakin vähän ulkovaatteiden tekemistä tässä edessä. Vähintään kahdelle vanhimmalle pitäis tehdä takit…

 3. räpeltäjä avatar

  Noniin, tämän jälkeen ei enää kehtaa omia tekeleitään laittaa nettiin ! senkin iona 😀 Maineensa mukaista jälkeä taas ja suunnittelu kohdallaan. Multa puuttuu se suunnittelun taito, haalarissani käsityöope auttoi, mutta en ole ihan tyytyväinen lopputulokseen. Voisinkin blogata suunnitelman….

 4. Johanna avatar
  Johanna

  Miten kosteudenpitokyky pärjäsi testeissä? Vai onko vielä päästy testaamaan?

 5. Iona avatar

  Johanna: Sen mitä lapsi viime syksynä ehti testaamaan, puku piti ihan hyvin. Suuremmalle koetukselle puku pääsee vasta tämän kevään rapakeleillä.

 6. Heta avatar
  Heta

  Onpa kiva! Minkälaista materiaalia laitoit vuoreksi? Itsekin mietin puvun ompelemista mutta vuoren matsku on vielä päättämättä.

 7. Iona avatar

  Vuori oli Kangastukun verkkovuoria, vähän niinkuin pelipaitakangas ulkonäöltään, mutta kyseessä oli kuitenkin puuvillasekoite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *