Siirry suoraan sisältöön

Lapsen ulkoilupuku

Haalari edestä

Haalari auki

Haalari takaa

Kankaat Kangastukusta Reimatecia ja FOV:ia, kaava Suuren Käsityölehden huhtikuun 2005 numerosta pienin muokkauksin. Haalarin alaosan saumat teipattu.

8 kommenttia artikkeliin “Lapsen ulkoilupuku”

  1. Onpas kivannäkäinen! Kumpi on kumpaa kangasta? Olen mietiskellyt josko tilaisi Kangastukusta alennus-Reimatecia, onko tuo vihreä jompaakumpaa myynnissä olevista? Pitäisi vaan keksiä joku mukava pojalle sopiva kimppaväri vihreälle ja reimateceistä sitä ei ainakaan tällähetkellä läydy.

  2. Tosi hyvän näköinen haalari! Mun mielestä toi väriyhdistelmä on kiva. Huoh, olis mullakin vähän ulkovaatteiden tekemistä tässä edessä. Vähintään kahdelle vanhimmalle pitäis tehdä takit…

  3. Noniin, tämän jälkeen ei enää kehtaa omia tekeleitään laittaa nettiin ! senkin iona 😀 Maineensa mukaista jälkeä taas ja suunnittelu kohdallaan. Multa puuttuu se suunnittelun taito, haalarissani käsityöope auttoi, mutta en ole ihan tyytyväinen lopputulokseen. Voisinkin blogata suunnitelman….

  4. Johanna: Sen mitä lapsi viime syksynä ehti testaamaan, puku piti ihan hyvin. Suuremmalle koetukselle puku pääsee vasta tämän kevään rapakeleillä.

  5. Onpa kiva! Minkälaista materiaalia laitoit vuoreksi? Itsekin mietin puvun ompelemista mutta vuoren matsku on vielä päättämättä.

  6. Vuori oli Kangastukun verkkovuoria, vähän niinkuin pelipaitakangas ulkonäöltään, mutta kyseessä oli kuitenkin puuvillasekoite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *