Lankainventaario

Lankahamsterikisan innoittamana kaivoin tänään vaa’an ja lankalaatikot esiin ja ryhdyin inventoimaan. Itseänikin kiinnosti miten paljon lankaa on ehtinyt nurkkiin kerääntyä. Tulos (5223g, tarkemman erittelyn voi lukea hamsteriblogista) taitaa asettua hamsterikisan kategoriaan ”säälittävä”, sanoinkin jo ircissä, että taidankin tästä lähteä lankakauppaan.

Kuten jo hamsteriblogissa kirjoitin, en ole hamstraajaluonne, pikemminkin sen vastakohta. Minulla on suorastaan pakkomielle päästä eroon kaikesta turhasta roinasta, ja tuo määrä lankaa on minulle jo PALJON. Jännä kyllä, että helmikuinen langanostokielto pukkaa aiheuttamaan langanostopaineita nyt, myös minulle! Blogeista ja ircistä huomaa myäs, että leikkimielisen hamsterikisan voi varmaan käsittää kilpailuksi siitä, kuka hamstraa eniten ennen tammikuun loppua? No, itse olen jo kahdesti käynyt lankakaupassa kuolaamassa, mutta olen huono törsäämään ilman selvää kuvaa siitä mihin langat lopulta käyttäisin. Pari kerää Gjestalin tummanharmaata Jannea lähti viime viikolla mukaan pohjaväriksi kirjoneulesukkiin, joihin toivottavasti saan upotettua mahdollisimman paljon noita epämääräisiä villalankojen jäämäntähteitä.

Ilmoittauduin mukaan maaliskuiseen neulevaihtoon, neulo mitä haluat 100g:sta lankaa. En olekaan aikaisemmin neulevaihtoihin osallistunut. Myäs neuleolympialaiset kiinnostaisivat, mutta menevät pahasti päällekäin hamsterikisan kanssa. En haluaisi ostaa lisää lankaa olympialaisia varten. Ellei sitten… lapsen kaarrokeneule niistä islantilaisista hahtuvista?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *