Lankaa ovista ja ikkunoista

angoraa ja suklaata
Voitin Minnien käsityömaailman blogiarvonnassa vyyhdin ihanaista angoralankaa ja minttutäytteistä tummaa suklaata. Olen häkeltynyt voitosta, yleensä arpaonni tietää ottaa minuun etäisyyttä, mutta tämä oli jo toinen kerta, kun blogiarvonnoista jotain voitin. Kiitos!
jättiraitaa
Lopultakin koitti sekin päivä, kun en enää päässyt sittarissa lankahyllyn ohi tarraamatta mukaani syysvärikartan jättiraitaa. Pikemminkin langat tarrasivat minuun. Ne kuulemma haluavat polvisukiksi, enkä minä voi niitä enää estää. Myös Nitoria hyppäsi ostoskärryyn, sekä mokkana että tummana violettina. Täytynee pistää talossa asuva mies (tiedättekä, se sellainen housuja käyttävä) kauppareissuille tästä lähtien, ehkä hän saa pysymään käsityötarvikkeet paremmin kurissa ja nuhteessa.

Vaan ehkei siitäkään olisi mitään hyötyä: mies halusi Amazonista erään tietyn kirjan, joten olin suorastaan pakotettu, postimaksujen takia, tilaamaan itsekin ”jotain”. Siitä lisää kunhan Pate on vieraillut!


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Lankaa ovista ja ikkunoista”

  1. Minnie avatar
    Minnie

    🙂 Hyvä juttu että paketti tuli perille.

  2. Zoey avatar

    Onpas muuten tosiaan kivan väristä jättiraitaa. Tekisipä mieleni väsätä tuosta pusero. Mutta oi, kun on projekteja ihan riittämiin muutenkin.

    Sinulta matkimani huivi muuten etenee hitaasti mutta varmasti; olisikohan jo 30cm valmiina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *