Lankaa, lankaa, lankaa!

Filed under: neuleet — iona, perjantai, 10 maaliskuun, 2006 klo 1:34 pm

Jiihaa, edes lankahamsterien pudotuspeli ei estä lankavaraston kasvamista! Kiitokset Annelle blogiarpajaisten palkinnosta, kerrankin arpaonni potkii minuakin!

Mitähän tuosta ihanan pehmoisesta merinolangasta raskii oikein tehdä!

Lankoja vaihdettavaksi

Kävin läpi lankavarastoja ja esitän minäkin nyt vaihtotarjouksia tässä, nämä ovat pyärineet hyllyssä jo ties kuin kauan. Tangosta minulla oli jo pari ideaa, mutta kun en vaan kuitenkaan oikein välitä noista pörrö- saati tekokuitulangoista niin toteuttamatta ovat jääneet.

Kolme kerää, joista yksi vyötteetön, mutta melkein täysi, sekä pieni nyssäkkä Novita Tangoa, kaikki samaa erää, yhteensä 165 grammaa. 100 % polyamidi, 50g = n 87m, puikkosuositus 6mm.

(Edit: Tangoja ei enää ole jäljellä.)

Novita Rondo Cottonellaa 1 täysi kerä ja pieni nyssäkkä vihreää, vajaat kerät ruskeaa, punaista ja hmm.. onko tuo sitten tumma lohenpunainen vai vaalea tiilenpunainen. Yhteensä 170g grammaa. 54% polyakryylia, 46% puuvillaa, 50g = n. 112m, tiheys 18s ja 26 krs = 10cm, puikkosuositus 4.

(Edit: vain punainen Cottonella enää jäljellä)

Kolme 50 gramman kerää ikivanhaa Anttilan tarjouslankaa, Lammy Yarns Holland Cotton Light. 50% puuvillaa ja 50% polyakryylia, 50g = n. 120m, tiheys 19/20s ja 30krs = 10cm, puikkosuositus 3,5-4.

Tarjoa vaihdossa sähköpostitse sopivaksi katsomasi määrä jotain luonnonkuitu- tai sukkalankaa.

1 kommentti »

AnneM

10 maaliskuun, 2006 @ 23:06

se lanka on todellakin pehmeää! Ostin ne jo joskus viime kesän lopulla, mutta en ole ehtinyt tekemään mitään… mutta lapsille ajattelin pipoa tms, ei varmaan kutita yhtään 😉

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>