Siirry suoraan sisältöön

Laatikkoahdistus

Arvoisille lukijoillekin täten tiedotetaan, että langankierre vaihtaa residenssiä ja paikkakuntaa kuun vaihteessa. (Salainen ystäväiseni, laitoin sinulle viestiä Kristelin kautta, toivottavasti olet saanut sen!) Siirrymme reippaasti etelään, paikkaan jossa en ole ikinä aiemmin käynytkään. Hieman tuntuu villille tämä elämänmuutos, mutta ehkä määränpäästä läytyy sieltäkin jostain lankaa? Nettiyhteys uuteen asuntoon on jo tilattu, ja nähtäväksi jää, joudunko pureskelemaan kynsiä netittömässä taloudessa vai ehtiikö kiltti asentajamies napsautella bitin liikkumaan jo ennen muuttoa.

Pikku hiljaa on pakko aloitella maallisen omaisuuden sullomista laatikoihin. Urakoijaa ei ollenkaan lohduta se, että tiedossa on uusi muutto keväällä, kun varsinainen työsuhdeasunto vapautuu.

Mutta eikös talo, jossa väliaikainen vuokrahuoneistomme sijaitsee, näytä ihkulta! Rakennusvuosi on 1890.

Onneksi postinkantaja oli tänään kiltti ja piristi päivääni tällä ihanaisella:

Lankaa Tallinnasta

Kiitokset Tallinnasta langan minulle diilanneelle!

Ja kyllä täällä neulotaankin:

Yarrow ribbed sock aluillaan

Yarrow ribbed sock kirjasta Knitting Vintage Socks aluillaan, lankana Step, joka ei onneksi enää neulottuna näytä NIIN rumalta!

15 kommenttia artikkeliin “Laatikkoahdistus”

 1. Hengessä mukana. Ja voin kertoa, että siitä selviää hengissä 😉

  Olen itse viimeisen reilun vuoden aikana muuttanut _kaksi_ kertaa paikkaan, joissa en ole ikinä edes käynyt!
  Eka muuttomatka oli vain reilun 400km, siellä paikkakunnalla oli i-h-a-n-a lankakauppa. Seuraava olikin sitten reippaasti yli 2000km. Lankakauppa läytyy täältäki, mutta ei ihan yhtä ihana ;))

  Joten eiköhän sieltäkin läydy lankakauppa. Ja _onneksi_ on nettipuoteja, joista voi tilata ;))

  Ja talo näyttää todella ihanalle.

  Tsemppiä pakkausrumbaan!

 2. En ole vielä saanut tietoa muutostasi, mutta kysäisenpä sitä samalla kun ilmoitan hänelle eräästä postilähetyksestä 😉 Kylläpä talo näyttää hienolta!

 3. Jos en ole ihan väärässä, niin olet muuttamassa minun syntymäkaupunkiini! Itse olen tosin jo muuttanut pois sieltä. Lankakauppaa siellä ei tietääkseni tällä hetkellä ole. Joitakin Novitan lankoja on saatavilla. No, onneksi nettikaupat on keksitty!

 4. Tainuli: jaa-a, en tiedä, mikä syntymäkaupunkisi on ;). Itse en ole kohdepaikkakunnallamme tosiaan vielä ikinä käynytkään! Nettisurffailun perusteella siellä pitäisi yksi käsityökauppa läytyä, mutta tiedä sitten… Netissä toki on mainiot valikoimat sielläkin (ja jos lankakauppoja ei oo, on hyvä syy nettishopata?).

 5. tervetuloa etelään! Mieheni ja lapseni oletkin jo tavannut. Ehkä mekin tavataan samoissa merkeissä…
  Kun ensimmäisen kerran näin uuden talon, jonne muutatte ajattelin, että onpas tutun näkäinen. Mutta silloin en kyllä tajunnut ollenkaan missä talo on. Piti sitten eilen palata tänne ja todeta, että totta samoille kulmille olette eksyneet 🙂

 6. Älä kysy mistä tänne eksyin 🙂
  Silmiini osui tuttu kuva rakkaasta kaupungista, se on minunkin syntymäkaupunkini.
  Jep, vähän myöhässä, mutta tsemppiä muuttoon ja sopeutumiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *