Kuvaton kiukuttelu

Blogiriiv..taaperolle on selvästi tulossa tahtokausi, joten minäkin heittäydyn nyt blogini lattialle kiukuttelemaan. En saa tahtoani läpi mm. seuraavissa asioissa:

 • Tahtoisin toisen käsiparin, sillä aikaa kun toisilla sylittelee riiviötä ja pitää pois pahanteosta.. eiku maailman tutkimisesta, toisilla voisi vaikka neuloa. Kolmaskaan käsipari ei olisi pahitteeksi, silloin voisi neuloa esim. molempia sukkia helposti yhtä aikaa.
 • Tahtoisin ompelukoneeni pois huollosta, se on ollut puukotettavana jo 4.4 lähtien. Paikallisen merkkiliikkeen hapannaamainen myyjä tiuskaisi viedessäni että sillä ei saa sitten olla kiire (ensi kerralla taidan viedä naapurikaupunkiin), mutta olisi joka tapauksessa jo korkea aika saada valmista!
 • Tahtoisin päivään kahdennenkymmenennenviidennen tunnin ja viikkoon kahdeksannen päivän, että ehtisin toteuttaa kaikki ne ideat joita putkahtelee vähän väliä milloin mistäkin.
 • Tahtoisin selvitä parin tunnin yöunilla, ettei mainiota käsityöaikaa tarvitsisi tuhlata nukkumiseen. Itse asiassa, olisi aika näppärää, jos ei tarvitsisi nukkua lainkaan.
 • Tahtoisin olla pitkäjänteisempi ja aikaansaavampi. Hengästyn monen muun käsityöbloggaajan vauhtiin ja tuotteliaisuuteen, oma aika tuntuu menevän peukaloita pyöritellessä ja pohtiessa mitäs sitä oikein tekisikään.

Kiitos, tämä helpotti. Nyt voin olla taas aurinkoinen viisi minuuttia, kunnes saan taas kilarit jostain pienestä asiasta, joka ei jälleen mene oman mielen mukaan ;).


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Kuvaton kiukuttelu”

 1. Susanna avatar

  kuulostaa ihan mun ajatuksilta. Ja lapset vielä tahtois koko ajan olla ulkona kun on niin nätti ilma. Mietinkin jo että pitääkö raahata ompelukone pihalle että saa jotain tehtyä 😀

 2. Tiina avatar

  Tuttu tunne… Nukkumisesta olen jo osin luopunut, viikolla ei enää yhdeksää tuntia yössä nukuta koska iltaisin on neulontatuokio.

  Ulos kannattaa ottaa neule mukaan, se on vähän kevyempi kuin ompelukone 😉

 3. Villasukka avatar

  Voi, jos keksit jonkun ratkaisun noihin, kerro minullekin!

 4. AnneM avatar

  veit sanat suustani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *