Kusti polkee rairairai

Filed under: neuleet,sanasia — iona, perjantai, 31 maaliskuun, 2006 klo 1:12 pm

Last Minute Knitted Gifts -kirjankansiEilen posti toi minullekin kirjan, jossa on hourglass sweaterin ohje. Luulen, että ne lehmuksenvihreät Samokset haluavat isona tiimalasipaidaksi, mikäli vain onnistun muokkaamaan neuletta Samoksen tiheydelle sopivaksi. Onko joku jo toteuttanut sen Samoksesta?

Ja tänään posti toi lisää puikkoja! (Niitähän ei ole ikinä tarpeeksi, ei ei ei.) Tällä kertaa sain huudettua ebaysta neljättoista bambuiset sukkapuikot, kokoja 2-10 yhteensä 25,50 eurolla. Ei ollenkaan paha, eihän! (Ja siis ei puhuta siitä paljonko puikkoja jo on – bambuisia ei ollut ainakaan riittävästi.)bambusukkapuikkoja
Muuten käsityörintamalla sujuu kohtuullisen hitaasti – tällä hetkellä olen hyvä vain tuhlaamaan rahaa. Starsky on yhä alkutekijöissään, vain vähän hihoja on neulottu. Ehkäpä hyväkin olla hidas, tuumasin, kun luin Katjan vastoinkäymisistä Starskyn kanssa. Onpahan koeajettu ohje käytössä kun vihdoin alkaa neulominen edetä.

blogitaapero piirtää Nyt paljastunee koko totuus langankierre-disainin takana, kuvassa pikku suunnittelijani työssään ;). Ihanaa kun tuo pikkulikka jaksoi jo istua ja piirtää ihan kuin isot neidit, kun leikkasin siihen pahuksen takkiin vuorta. Neidin palovammat alkavat muuten nyt olla jo parantuneet, hämmästyttävää on tuo lasten toipumisen nopeus! Kiitokset kaikille lohduttajille!

Laukkuvaihtoon on nyt tarkempi aikataulu sekä ilmoittautumisohjeet täällä. Nappaa nappi mainokseksi omaankin blogiisi! Tekaisin myäs itselleni blogin uuteen kevätmekkoon sopivan napin, kunkaikillamuillakinkerta… Sen saa napattua tuosta sivupalkista, ken haluaa.

3 Comments »

Nimetön

4 toukokuun, 2006 @ 14:14

haha hauska juttu 😀

Nimetön

4 toukokuun, 2006 @ 14:17

xD

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>