Siirry suoraan sisältöön

Kuri ja järjestys

Ilmoittauduinpa lankahamstereihin pitkästä aikaa. Osallistun alablogiin numero viisi, ja kirjoitinkin sinne jo syistä ja tavoitteista tälle vuodelle.

Hamsteritempaus kirvoitti uudenvuodentavoitteen (käy talouden kaikki kaapit läpi, järjestä ja laita turha kiertoon) lunastamisen käsityömateriaalikaappien osalta. Poden sellaista vammaa, etten oikein osaa tehdä mitään ellei talossa ensin ole järjestys. Mitä paremmin kaikki tavarat ja tarvikkeet ovat säntillisessä järjestyksessä, sitä motivoituneempi ja inspiroituneempi olen saamaan mitään aikaan. Ei varmaan tarvitse kertoa, että parin lapsen töissäkäyvänä yksinhuoltajana teorian ja käytännön kohtaaminen jää monesti ajatuksen tasolle. Ehkä juuri siksi en nykyisin enää saa mitään aikaan?

Tänään käytäntö otti pienen askeleen kohti teoriaa!
Ennen:
kaappi_alku
Jälkeen:
kaappi_valmis
<3. Tarvitseeko muuta sanoa!

7 kommenttia artikkeliin “Kuri ja järjestys”

  1. Samaa ajattelin sanoa kuin lammas. Sanon kun kerran ajttelin eli kadehdittavan hieno!
    oi jopspa meilläkin olisi kaappi/langat tarvikkeet noin järjestyksessä.

  2. Oi, onpa tavarat hienosti järjestyksessä! Kelpaisi mullekin. 😀 Ja olen samaa mieltä; kummasti motivoi, kun tavarat on nätisti järjestyksessä.

  3. Todella ihana ratkaisu!! Mistä löytää tuollaisia muovisia laatikkosydemeitä säilytykseen (onko joku merkki?), olen vain ostanut rautaisia lokeroita kaappeihin?

  4. Kangaskasa: Nämä ovat Ikean Antonius-sarjaa. Jos Ikeaan on pitkä matka niin Elfaahan löytää rautakaupoista ja marketeista, mutta on toki huisisti kalliimpaakin.

  5. Olen kade! Voin kertoa, että tuo ”ennen” näkymä kaapista olisi mulle jo aivan lukusta ;): vaatehuone, jossa materiaalitkin asustaa, on aivan j ä r k y t t ä v ä s s ä kunnossa. Mie siivoan sen ajoittain, mutta pian vallitsee taas täysi kaaos. En löydä sieltä mitään ja mua myös harmittaa vietävästi sekasorto ja en silloin oikein saa mitään aikaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *