Siirry suoraan sisältöön

Kesä ja käsityökärpäset

Lomalla ollut inspiraatio tekee paluutaan, olen parin päivän ajan neulonut taas innokkaasti roguetani, ja tänään puhalsin pölyt ompelukoneen päältä. Ompelin kyllä tuossa jokunen aika sitten värisuoran taskuvaippoja kuiviketta tarvitsevalle tyttöselle, mutten saanut aikaiseksi blogata tuotoksista. Perjantaina saapui postissa anopin neidille hankkimia pellavakankaita, joista ensimmäistä ehdin paloitella tänään tuloksena kukkaishousut (ohje uusimmassa Ottobressa):

kukkahousut

Lehdessä olevan topin mallista en kovin välitä, suunnittelen tekeväni huomenna housujen kaveriksi tunikan, jossa kukan terälehdet komeilevat alalaidassa. Sen jälkeen on pinossa vielä punaista, vaaleansinistä ja luonnonväristä ohutta pellavaa silpojaansa odottamassa.

2 kommenttia artikkeliin “Kesä ja käsityökärpäset”

  1. Pyöritän blogia bloggaussoftalla nimeltä WordPress. Sen voi ladata netistä ilmaiseksi ja asentaa palvelimelle, jossa on tietokantatuki, useimmissa ilmaisnettipalveluissa sellaista ei ole. Velhottaret.net puolestaan on pienen naisporukan yhdessä pyörittämä palvelin johon tietenkin voimme asentaa mitä haluamme, vaikkapa tietokantatuen bloggaussoftille ja muille kivoille ohjelmille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *