Siirry suoraan sisältöön

Joulupukin pajasta, päivää

Pakolliset kuvanlaatupahoittelut, on pimeää ja harmaata jne.
Autohaalari
Collegehaalari kummipojalle, koko 74, kaavat SK 10/07 (!) hiukan modaten, auton kuva takaraivosta.

Lähikuva autoapplikaatiosta
Brrrmm! Brrrrm!

Lähikuva lahjenepityksestä
Haaroissa nepparit (nepparikone on ihq!) vaipanvaihdon helpottamiseksi.

Sitten konvehtirasioiden korvikkeeksi:
Pannulappuja
Varastettu idea männäjoululta: otetaan puuvillakangas, piparkakkumuotti ja kloriittia. Painetaan puuvillakankaaseen kloriittiin kastetulla piparimuotilla kuvioita, pestään kangas ja ommellaan pikaisiksi pannulapuiksi. Paketoidaan pari pannulappua parin nätin kynttilän kanssa sellofaaniin ja lahjotaan [tähän-lahjottavan-nimi] kerrankin jollain muulla kuin pikaistuksissaan ostetulla konvehtirasialla, a) joista vastaanottaja ei välitä ja/tai b) joita vastaanottaja on jo muutenkin saanut liikaa.

Joulupukin paja kuittaa – nyt lanttu- ja porkkanalaatikkosulkeisiin!

9 kommenttia artikkeliin “Joulupukin pajasta, päivää”

  1. Kesän lapsi: Kiitos!

    Jules: En ole ikinä kokeillut kuin puuvillakankaille, mutta voisin kuvitella että moni muukin kävisi.. Tekokuitujen kanssa pitänee tehdä ensin kokeilu, niissä voi väri olla tiukemmassa ja/tai kloriitti vahingoitaa itse kangasta. Annoin aineen vaikuttaa vain sen aikaa mitä kaikkien kangaspalojen leimailuun meni ja sitten kiikutin nipun pesuun. Väri häviää kangaspalasista melkein saman tien.

  2. Villapallon blogista löysin tänne ja jäin heti ihailemaan tätä pannulappuideaa tai tuota kloriittijuttua. Jatkan blogin tutkailua ja toivottelen mukavaa tammikuun jatkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *