..jos pitkästä aikaa blogais, mitä?

Langankierre on tehokkaasti lomaillut heinäkuun. Puikkoihin olen hädin tuskin koskenutkaan, ja ompelusrintamallakin vain aivotyöskentely tuntuu olleen aktiivisena. Yhden lappuhaalarin tosin tein vauvalle, ja yritin pariinkin otteeseen ottaa siitä edustavaa kuvaa, jonka voisin blogiini postata. Ei onnistunut. Milloin salama läikehti lapun konekirjonnassa, milloin koko otos tärähti niin, että kuvasta hädin tuskin selvää sai. Seuraavakaan kuva ei liene edustavimmillaan, neiti kun on jo koekäyttänyt housunsa ja tahrannutkin ne vasemmasta polvesta:

Lappuhaalarit nallekuviolla

Irkissä yksi jos toinen on alkanut tehdä fifi kakkosta. Jo ensimmäisestä fifistä lähtien olen ollut aivan varma etten moista huivia ala väsäämään. Ohje ei ole kolahtanut minulle ollenkaan, varmaan siksi, etten oikein välitä vinoelementeissä missään kuvioinnissa (voi sitä, joka erehtyy menemään laittamaan vaikka mosaiikkilaatoituksen keittiöönsä tai kylppäriinsä vinoon.. en ymmärrä!). Noh, nyt kun kerta kaikki muutkin.. aloin miettimään voisiko fifi2:n tehdä tuosta mustasta Tangosta, jota minulle on jostain tilaustyöstä jäänyt jonkin verran yli. Riittäisiköhän tuo 150g kuinka pitkälle… ehkä siitä saisikin oivan joululahjan. Kääk.

Minulle on iskenyt kaappiensiivousmania. Muutimme nykyiseen asentoon viime marraskuun lopussa, ja koska meillä oli lainalaatikot, ne piti tyhjentää salamannopeasti miten sattuu kaappeihin. Mies hoisi ahkerana suuren osan tyhjentämisestä, mistä hänelle suuri kiitos, mutta koska meillä on hieman eri tason standardit siisteydessä ja järjestyksessä, kaapit ovat odottaneet järjestävää kättä aina sieltä marraskuun lopusta saakka. Vihdoin tällä viikolla ahkeroiduin, melkein kaikki on käyty läpi. Työhuone ja makuuhuone kaipaa vielä vähän hienosäätöä, ja pahvilaatikoittain kamaa odottaa kirpparille viejäänsä.

Taisi olla Carennah, joka irkissä pyysi kuvaamaan ja laittamaan esille kaikki langat, mitä taloudesta läytyy. Pelkäsin vähän sitä määrää, mitä niitä voisi olla, ja lopulta olin positiivisesti järkyttynyt. Minullahan on vain vähän lankaa! Olen ollut tietoisesti lankadieetillä jo pitkään, ostanut vain tarpeeseen enkä varmuuden vuoksi ”tuosta voisi tehdä jotain kivaa” -tyylillä. Olen pyrkinyt kuluttamaan vanhoja lankoja tehden kirjoneulesukkia ja lapasia tusinoittain. Tadaa, systeemi on tuottanut tulosta, nyt voisi selvästi ostaa jo lisääkin! Tässä on laatikoissa absoluuttisesti kaikki langat, mitä taloudesta läytyy. Ensimmäisessä korissa on yhä kesken (…) oleva rogue, seuraavana on laatikollinen villa- ja villasekoitelankoja (kuvassa myäs yllättäen läytynyt, melkein valmis sukkapari, luonnonvalkoinen seiskaveikka on loppunut kesken, toivottavasti sitä läytää vielä), pienempi boksi puuvilla- ja erikoislankoja (se musta Tango näkyy etualalla), sekä laatikollinen suomalaista ja islantilaista hahtuvaa. Hmm. Mitä tilaisin ensimmäiseksi.. silkkivillaa? Merinoa??! Jotain täytyy saada!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “..jos pitkästä aikaa blogais, mitä?”

  1. räpeltäjä avatar

    Siis mitä? Minusta tuossa on PALJON lankaa. Minulla on vajaa laatikollinen ja sekin on mielestäni liikaa jos haluaa ostaa uutta, ainakin puolet pitäisi olla käytetty. BLogini arkistoista läytyy pääsiäisnoita jämälangoista, mihin sai tuhlattua huomattavasti lankavarastoa. On kyllä yksi tunnuntus tehtävänä… Noita tulevia pääsiäisnoitia varten minulla on puoli kassillista jämälankoja odottamassa, kauhesassa sotkussa, mutta niitä ei lasketa neulelankoihin enää.

  2. Iona avatar
    Iona

    Olen lukenut riiittävästi neuleblogeja tietääkseni että minulla on vasta HYVIN VÄHÄN lankaa ;). Selvästi tarvitsen PALJON lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *