Siirry suoraan sisältöön

Ipanaisen apinafleece

Neuletiheydestä bongasin aikaa sitten apinoita, jotka jäivät itämään alitajuntaan ja jalostuivat tänään neiti apinalle syyspusakaksi.

Apinafleece

Kaava Ottobre 4/05 (että ko. lehdestä voi sitten tykätä!). Pusakka fleeceä, kauluksen vuori ja helmakoriste collegea, hihansuut resoria.

Lähikuva apina-applikaatiosta

Apinat applikoitu jämä-tekoturkispaloista, olihan puuhaa. Tykästyin tähän pusakkaan ikihyviksi, voisin melkein huolia itselleni samanlaisen!

10 kommenttia artikkeliin “Ipanaisen apinafleece”

  1. ihan kateellisena katselen ompeluksiasi, suunnitelmissa on opetella tekemään vaatteita itse, kunhan saan tuon ompelukoneen huoltoon ensin. Muistot ompelukoneen ja itseni yhteistyöstä ovat vaan hieman huonot!!! Mutta aion kyllä yrittää uudistaa tuttavuuttamme uudestaan, ehkä näin ’aikuisena’ se jo onnistuukin.

  2. Ihana! Sinulla riittää kärsivällisyys ”näperrellä” ja tehdä viimeisen päälle viimeistellen ja kyllä ne onkin sitten hienoja!

  3. Isot kiitokset kaikille, kuten sanottu, tästä tykkään kovasti itsekin.

    Tikru, Jaapa – se näpertäminen ja väsääminen on just se mistä tykkään, mitään en voi inhota niin paljon kuin jotain tylsää suoraa saumaa. Verhojen ompelu on kauhistus.

  4. pakko vielä lisätä, että ottobre on todella ihana lehti! ja sitten pikku kysymystä: miten ihmeessä sait apinat applikoitua? Oletko käyttänyt jotain erityistä ompeluominaisuutta, jota ei tavallisesta koneesta löydy. En voi käsittää miten tuollainen reuna saadaan onnistumaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *