Siirry suoraan sisältöön

Inventaariota

Eilisiltana, kun olin jo tehnyt valmiiksi Excel-taulukon lankainventaariota varten, jumituinkin järjestämään selaimen kirjanmerkkejä. En olekaan oikein tullut juttuun niiden kanssa: Firefoxin kirjanmerkkipalkissa on muutama tärkein linkki ahkerassa käytässä, mutta varsinaiset kirjanmerkit tökkäävät. Unohdan merkata mielenkiintoisen sivun kirjanmerkkeihin (ja sitten onkin puolimahdotonta löytää saittia enää uudestaan, mikäli edes muistan sen olemassaoloa – muistinmenetykseen eivät kuukkelointitaidotkaan auta). Toisekseen, unohdan, että olen merkannut mielenkiintoisen sivun kirjanmerkkeihin (kirjanmerkeistä löytyi monta jo kadonneeksi luultua urlia!!) Kolmanneksi, kirjanmerkeistä ei ota mitään tolkkua, kuka jaksaa selata satakunta lajittelematonta linkkiä?

Kirjanmerkkipalkin kansiot

Nytpä näppäränä tyttönä tein Firefoxin kirjanmerkkipalkkiin kansiot, joihin mielenkiintoiset linkit voi vetää aiheen mukaan (hiirellä kiinni sivun osoitteen edessä olevasta favicon-ikonista, nappi pohjaan ja raahaus kirjanmerkkipalkin kansioon). Näihin sitten lajittelin osan entisistä (suurin osa lienee vaki-neulepolkkaajalle tuttuja, sillä lähes kaikki käsityöaiheiset linkit on ryövätty blogeista ja sähköpostilistoilta). Enivei, siltä varalta että jotakuta kiinnostaa, tässä muutamia valikoituja:

Neuleaiheisia:

Ei-neuleaiheisia

Lasten käsineistä aasinsiltana vuoden ekaan aloitettuun ja lopetettuun neuleeseen.
Villavaippahousut

Kyllä, se neuloo niitä tylsiä villavaippahousuja taas. Tikut 4mm, malli oma. Tehty tarpeeseen, lisääkin tarttis.

6 kommenttia artikkeliin “Inventaariota”

  1. Kiitos Iona, kiitos!! Tulipas selkeyttä minunkin linkkilistaani 🙂

    Samalla henkäyksellä ilmoittelen, että seuraan edelleen tiiviisti irkkiläisten kuulumisia blogeista, vaikken kanavilla roikukaan… liekö siellä enää mitään elämää muutenkaan?

    Laitahan kuvia muksuista vaikka mailitse, olisi mukava nähdä… 🙂

  2. Hyvä vinkki oli tuo kirjanmerkkien lajittelu! Pitäs tehdä täälläkin… eikä nuo villikset tylsiä ole, päin vastoin:) Nimimerkillä viidet villikset puikoilla.

  3. Kiitos vinkistä! Enpä ole ennen tiennytkään että tuohon palkkiin saa tehtyä myös kansioita. Nyt on kirjanmerkit nätisti järjestyksessä, kiitos sinun 🙂

  4. Opettelin äsken juuri kirjoneuleen, ja koska tein jo ihan peruskuvioita, yritin etsiä jotakin ”hauskempaa”. Päädyin tänne. Kiinnostava blogi. Kiitos varsinkin siitä Latvialaiset hanskat-linkistä, sain ideoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *