Inspiraation aaltoliikettä

Filed under: sanasia — iona, keskiviikko, 2 marraskuun, 2005 klo 6:55 pm

Minun käsityötuotteliaisuus tulee ja menee – välillä on hyvinkin aktiivinen aikakausi, sen jälkeen puikot ja koneet saavat pölyttyä pitkäänkin, kun vaan kovasti suunnittelen mitä tekisin. Aivan täysin toimettomana en ole istunut nytkään, mm. sophie odottelee toista kierrosta pesukoneessa (on odotellut jo pitkään…) ja Lapsen Regiaiset sukat päättelijäänsä. Aloin neuloa keränlopusta tumppuja, mittailin keittiövaa’alla jämälangan ja valmiiden sukkien painoa ja arvoin riittääkö vai eikö riitä. Tehdään peukut bambinonjämistä jos ei riitä.

Uuden innostuksen löysin arvaamattomalta alueelta, ristipistoista. Se salakavalasti yllätti jostain seläntakaa, mutta en lupaa ottaa tavaksi! En nimittäin pidä yhtään valmiista ristipistotöistä, tai erittäin harvassa on ne jotka mielestäni on tyylikkäitä – ainakaan seinälleni en kovin montaa kelpuuttaisi. Joitain malleja saattaa löytyä, joista olisi vaikka pyyhkeen boordeiksi tai vaikkapa valokuva-albumin päällystämiseen. Tästä työstä on tulossa mitä todennäköisimmin lahja. Siispä arvuuttelenkin, mikä tämä on:

alku

Ei – se ei ole kala, vastaus löytyy täältä

3 Comments »

derea

2 marraskuun, 2005 @ 22:06

mun veikkaus olisi ollut etana 😀 itselle tuli se ensiksi mieleen.

Ninni

4 marraskuun, 2005 @ 22:25

Ei voi muuta sanoa, kuin että Wau!=) Tosta tulee upea!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>