Siirry suoraan sisältöön

Huopikkaat, huopikkaat

Ennen:

Huopatossut ennen huovutusta

Jälkeen:

Huopatossut huovutuksen jälkeen

Jalassa

Huovutuksen jälkeen jalassa

Sain vihdoin valmiiksi kippurakärkitossut ziinan blogin kautta läytyvällä ohjeella (kiitos!). Alunperin näistä oli tarkoitus tulla NMH100GL-vaihtotyö vikelle, mutta työn edetessä tajusin, ettei 100g lankaa riitä millään. Loppujen lopuksi tossuihin upposi kutosen puikoilla 154g hahtuvaa kolminkertaisena, kaksi säiettä Pirtin kehräämän luumua ja yksi säie Piikun violettia. Kaksinkertaisena 100g olisi varmaan osunut aika nappiin, mutta tossujen paksuus on nyt mielestäni oikein mainio.

Tossujen valmistuttua oli hieman naurussa pitelemistä ja usko koetuksella – voiko hervottomista säkeistä muovautua pesukoneessa asialliset töppöset. Kyllä voi! Pitkä pesuohjelma 60 asteessa teki kertapesulla toivotun lopputuloksen, tosin nyt jäin sitten kaipaamaan lestejä – tossujen muotoileminen pelkästään jalkojen avulla symmetrisiksi osottautui Mahdottomaksi (TM).

Edit: Kuvien asettelun säätöä. IE on tyhmä!ä

10 kommenttia artikkeliin “Huopikkaat, huopikkaat”

  1. Kivat kippuratossut. Varret näyttävät juuri sopivan pitkiltä!!

    Sattumalta, vahingossa huomasin, että sinun ”salainen neuleystävä-nappisi” linkittää tkk:n sivulle:))

  2. Oih, aivan ihanat. Ja samaa mieltä ziinan kanssa – tuossa olisi kyllä larppaajalle ideaa.

    Jostain syystä tätä blogiasi lukiessa on tullut kovasti sellainen olo, että tekee mieli matkia kaikkea, mitä teet. Huivivaihtoon tekemäsi huivin kaksoiskappaletta olen nyt tehnyt ekat 15cm, tulee okran värinen siitä.

  3. Salainen Neuleystävä

    Tervehdys Salaiselta Neuleystävältä 😉 Olen tässä lueskellut blogiasi ja miettinyt kuumeisesti millä ilahduttaisin sinua…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *