Siirry suoraan sisältöön

Hell Freezes Over

Pakkohan minunkin on vähän riemuita (vaikka tämäkin alkaa kuulemma jo vähän närkästyttää) eikä tällaisista salaperäisistä linkeistäkään ilmeisesti kaikki perusta. Kaikesta huolimatta: Hard Yarn Hallelujah!!!11 …eiku.

Täytyy kiireellä neuloa seeprasukalle pari varpaiden lämmikkeeksi siltä varalta, että paholaisen asuinpaikan nykyinen kylmyys alkaa huokua tähän maalliseen maailmaankin.

Pariton seeprasukka

Laukkuvaihtogalleriassa taas lisää laukkuja. Olen kyllä mykistynyt vaihdon saamasta suosiosta ja siitä mihin te (me?) blogaajat pystytte(-mme?). Oma laukku on Vaiheessa (TM), aloitettu ja tulossa kyllä.

8 kommenttia artikkeliin “Hell Freezes Over”

  1. Hui, toivottavasti et tajunnut kirjoitustani niin, että minua olisi iloitseminen ärsyttänyt? Kun en tuosta linkityksestä ole ihan varma, niin painotan vielä uudelleen, että minua ärsytti ihan hirveästi se, että joku kehtaa tällaisena päivänä natista, kun muut bloggaavat Lordin voitosta! Hard Rock Hallelujah! 😀

  2. Siistiä, seeprat lisääntyvät vauhdilla! Sinä sait paljon kauniimmin onnistumaan nuo raidat, omat seeprani näyttävät enemmän lakritsijäätelöltä kuin seepralta… 😉 Täytynee kokeilla neuloa seuraavat hieman suuremmalla silmukkamäärällä, josko silloin toimisi paremmin.

  3. Onko tuo 31.5 ehdoton laukkujen viimeinen postituspäivä? Miun laukku on niin hidastöinen, etten usko saavani sitä valmiiksi tai ainakaan postiin siihen mennesä. Jatkanko siis laukun tekoa vai vaihdanko suosiolla nopeammin valmistuvaan malliin?

  4. Iihana seeprasukka! Ehdottomasti kannattaa neuloa se toinenkin sukka – kyllä se siinä samalla menee, vaikka muiden blogeja lukiessa! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *