Hell Freezes Over

Filed under: neuleet,sanasia — iona, sunnuntai, 21 toukokuun, 2006 klo 4:28 pm

Pakkohan minunkin on vähän riemuita (vaikka tämäkin alkaa kuulemma jo vähän närkästyttää) eikä tällaisista salaperäisistä linkeistäkään ilmeisesti kaikki perusta. Kaikesta huolimatta: Hard Yarn Hallelujah!!!11 …eiku.

Täytyy kiireellä neuloa seeprasukalle pari varpaiden lämmikkeeksi siltä varalta, että paholaisen asuinpaikan nykyinen kylmyys alkaa huokua tähän maalliseen maailmaankin.

Pariton seeprasukka

Laukkuvaihtogalleriassa taas lisää laukkuja. Olen kyllä mykistynyt vaihdon saamasta suosiosta ja siitä mihin te (me?) blogaajat pystytte(-mme?). Oma laukku on Vaiheessa (TM), aloitettu ja tulossa kyllä.

8 Comments »

Outi

21 toukokuun, 2006 @ 16:32

Hui, toivottavasti et tajunnut kirjoitustani niin, että minua olisi iloitseminen ärsyttänyt? Kun en tuosta linkityksestä ole ihan varma, niin painotan vielä uudelleen, että minua ärsytti ihan hirveästi se, että joku kehtaa tällaisena päivänä natista, kun muut bloggaavat Lordin voitosta! Hard Rock Hallelujah! 😀

Iona

21 toukokuun, 2006 @ 16:33

Outi: Äh juu, en tietenkään, vaan yritin nimenomaan viitata siihen mihin sinä viittasit :D. Ja samaa mieltä kanssasi!

Susanna L-A

21 toukokuun, 2006 @ 16:40

No onpas hauska sukka! (Ja pian sukat). Onko lanka itseraidoittuvaa vai raidoititko itse?

Villasukka

21 toukokuun, 2006 @ 17:43

Ihan on seeprat! Pirtsakat.

tikru

21 toukokuun, 2006 @ 18:34

khih…itte linkkailin samoin tuon riemuitsemisen aiheen. Nyt vois linkkailla lätkälinkit seuraavaks.

Mermaid

22 toukokuun, 2006 @ 6:38

Siistiä, seeprat lisääntyvät vauhdilla! Sinä sait paljon kauniimmin onnistumaan nuo raidat, omat seeprani näyttävät enemmän lakritsijäätelöltä kuin seepralta… 😉 Täytynee kokeilla neuloa seuraavat hieman suuremmalla silmukkamäärällä, josko silloin toimisi paremmin.

Anu

23 toukokuun, 2006 @ 15:58

Onko tuo 31.5 ehdoton laukkujen viimeinen postituspäivä? Miun laukku on niin hidastöinen, etten usko saavani sitä valmiiksi tai ainakaan postiin siihen mennesä. Jatkanko siis laukun tekoa vai vaihdanko suosiolla nopeammin valmistuvaan malliin?

Petra

23 toukokuun, 2006 @ 16:59

Iihana seeprasukka! Ehdottomasti kannattaa neuloa se toinenkin sukka – kyllä se siinä samalla menee, vaikka muiden blogeja lukiessa! 😉

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>