Hankintoja ja jotain valmista

Kuluneen viikon aikana on tullut laitettua omaisuus käsityömateriaaleihin. Ensin saapui Kangastukun paketti:

kangastukusta

Vaaleanpunainen ja vihreä kangas ovat kosteussuojattuja, niistä tulee Vauvalle joko ulkoiluhaalari tai – jos saan perusteltua itselleni ajatuksen järkevyyden – mieluummin takki ja housut. Valkoinen reikävuori on noita ulkoilutamineita varten. Toteutusideoita vilisee jo mielessä! Koiratrikoosta puolestaan tulee Vauvalle paitoja tms. vaatteita. Lisäksi tilasin saumateippiä, kirjonnan tukikangasta, Solvyä ja Aplix 800 -tarranauhaa kestovaippoja varten.

Eilen lähdin melko ex tempore miehen mukaan hänen käydessään työmatkalla Tampereella. En ole kovin tyytyväinen asuinpaikkakuntani lankatarjontaan, joten pyhitin käynnin paitsi käymällä syömässä mainiota pihviä Saludissa nettikaverini kanssa, myös shoppailemalla lankakaupoissa. Ja löytyihän sitä. Taito Shopista ostin vähän punaista Fanttia ja (vaikka ei pitänyt) Pirtin kehräämän tumman viininpunaista hahtuvaa. Väri ei päässyt oikeuksiinsa yrittäessäni valokuvata sitä iltahämärissä, joten kuvaa ei tipu ;).

Lankaliike Aili Jokisesta löytyi pätkävärjättyä Regiaa vauvan sukkiin ja ihanaa luonnonvalkoista Silkegarn -silkkilankaa, josta tulee Vauvalle pitsineulenuttu, kunhan keksin kivan mallin. Samaisen kaupan alekorista läytyi Scala -puuvilla-pellava-villasekoitelankaa, josta myös Vauva saanee jossain vaiheessa jotakin:

ostoksia

Kotimatkalla neuloin lankalaatikkoja siivotessa läytyneet puolivalmiit villasukat loppuun – malli on oma, tapanani on käyttää lankojen jämiä neulomalla erilaisia hyvinkin kirjavia varsia sukkiin:

kirjoneulesukat

Ja sukkien valmistuttua ehdin vielä aloittaa Regiasta Vauvalle sukkia:

sukkien alku

Kas näin – lankatilannetta on hieman korjattu – ja neulomisinspis on taas pitkästä aikaa taivaissa!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Hankintoja ja jotain valmista”

  1. ziina avatar

    tuo koiratrikoo on tosi kivaa, minä laitoin tyttären takkiin vuorin siitä ja hyvin onpysynyt kuosissaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *