Hamsteritili avattu

Filed under: neuleet — iona, perjantai, 3 helmikuun, 2006 klo 11:10 am

vauvan tossut ja kypärämyssy

Valmiina viemisiä ystäväni tuoreelle poikavauvalle. Siksakmyssy on merinowoolia, puikot 3,5, ohje vyätteestä. Tossut ovat myäs merinowoolia, korvat bambinoa, puikot 3, ohje SK 11-12/2005. Lankaa kului 69g ja näpertämiseen tuhrautui aikaa aivan kamalasti! Täytyy varmaan hioa kisastrategiaa, tai sitten perustan oman sarjan nykertäjille (ei se määrä vaan se laatu… 😉 ).

Nyt puikoilla on lapaset Ainosta, enkä oikein tule juttuun koko neulomuksen kanssa. Mitähän aloittaisin rinnalle… Silkegarn huutelee haluavansa päästä lapselle pitsineuleeksi, mutta ehdinkä oikeesti kaksi paitaa tässä kuussa kun se olympiakisakin kolkuttelee ovella. Täällä on muuten jo aikamoinen sotku kun olen vaan neulonut kaiken riiviöltä liikenevän ajan, ja mikä on tulos? Kaksi päivää ja vasta 69 grammaa, voi puuh.

4 Comments »

Kpupu

3 helmikuun, 2006 @ 13:46

Hienoja! Tossut ovat varsin komeat. Onko Woolin vyötteessä (ollut) myssyn ohje??
Tuli itsellekin taas ajankohtaiseksi, kun juuri viime yönä syntyi kaveripiiriin poika. 🙂

eusu

3 helmikuun, 2006 @ 14:19

Voi kuinka hauskat tossut!! Pitääpi kaivella jostakin se lehtinen… noita tuommoisia tossusia kun voisin ehkä minäkin tehdä pikkuisille lahjoisi!

Siniset Silmukat

3 helmikuun, 2006 @ 21:10

Ihanat tossut! 😀

Marita

7 helmikuun, 2006 @ 23:06

Tosi ihana lahja. Saaja varmaan ilahtui kovasti 🙂
Söpöt!!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: Nämä tagit ovat sallittuja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>