Siirry suoraan sisältöön

Endiitti?

Tartteisin hovikuvaajan tai hovimallin. Niiden puuttuessa oli pärjättävä Mr. Tripodin kanssa. Arvelin ettei Miss Sunshine olis tänään tavattavissa, mutta tokihan hän sitten näyttäytyi kun kuvaussessiot oli jo ohi. Mattimyöhäinen!

Hourglass sweater

Hourglass sweater

Hourglass Sweater Joelle Hoversonin kirjasta Last Minute Knitted Gifts. Lanka Rowanspun DK Kurkkulan alelaarista, väri Rush. Puikot 4mm metalliset Inox-pyöröt (!, parempia tikkuja odotellessa), ja bambusukkikset.

HGS on ollut pitkään top priority todo-listalla mutta vasta nyt sain sen loppuun. En ole näissä trendineuleista aina kuin muutaman vuoden myöhässä. Tuli kiva, kainalot vähän pussittaa mutta ilman lyhennettyjä kerroksia ei rintavarustuksen kohdalla voi muuta odottaa. Lisäsin paitaan vähän pituutta, ehkä pari senttiä lisää olis vielä voinut olla, mutta toimii näinkin. Myös kaarrokkeeseen lisäsin kerroksia, sovitin, purin ja lisäsin vielä enemmän.

Trekkingsukat

Geneeriset varpaista aloitetut sukat Trekking XXL:sta, puikot 2mm, tiimalasikantapää. Ei mitään kummallista näissä.

Läjä taskuvaippoja

Taskuvaippa

Läjä vauvankuiviketta, tarpeeseen, jälleen törkeä kopio kaupallisesta versiosta.

6 kommenttia artikkeliin “Endiitti?”

  1. Katja: Minäkin kirjan aikoinaan ihan hourglassin takia hankin, mutta on siinä muutama muukin juttu joita voisin ainakin soveltaen harkita. Mallejahan pääsee selailemaan Ravelryssa, että sinne vaan jos tunnukset jo löytyy! (Siis ihan yleisesti vinkiksi, pattern-haussa voi hakea myös kirjan nimellä ja Ravelry listaa kirjasta löytyvät mallit. Very kätevää, etten sanoisi.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *