Siirry suoraan sisältöön

Elon merkkejä

Kiitos, muutto meni yllättävän sujuvasti. Kyllä, netin toimituskin sujui kohtuullisen nopeasti. Ei, en ole vain saanut aikaiseksi kertoa kuulumisia Blogistaniassakin.

Kerrassa mitään en ole blogaustauon aikana saanut aikaan, mutta rahaa on kulunut silti. Uudella paikkakunnalla ei googlailun tuloksista poiketen olekaan enää lankakauppaa, mutta eihän sekään lankafriikin lankashoppailua estä! Ensin kävimme lauantairetkellä naapurikaupungin söpössä pienessä käsityöliikkeessä, sitten tein maanantairetken Menitaan (juu, kyllä minulla oli muutakin asiaa pääkaupunkiseudulle):

Lankaläjä

Kaikille langoille on Suunnitelma. Ostetaan aikaa ja kärsivällisyyttä, mielellään edullisesti, sillä rahat hupenivat jo lankaan.

Addinallet

Nyt minullakin on pienet söpöliinit puikkostoppareiksi. Neiti Kaksiveen kanssa vaan uhkasi tulla tappelu siitä, kumman leluja nuo ovat…

Salaiselle ystävälleni kiitokset neuleaiheisesta postikortista, se kolahti laatikkoon jo jokunen aika sitten!

11 kommenttia artikkeliin “Elon merkkejä”

  1. Hei kuule, onko noissa nalleissa jotenkin eri kokoja, vai minkä kokoisiin puikkoihin ne sopivat? Nimimerkillä ”valtuutan äidin ostamaan messuilta, eikä hän tiedä minua paremmin noista”…

  2. Meemu: Paketissa tulee neljät eri kokoiset nallet, ja laatikossa on ohje minkä kokoisiin puikkoihin minkin värinen nalle sopii. Samat nallet sopivat sukkapuikkonippuihin ja pitkiin puikkoihin/pyöräpuikkoihin, sillä nallessa on ensin leveämpi reikä sukkapuikoille ja sitten monttu kapenee pitkille puikoille sopiviksi. Yhdellä setillä siis pärjää 2-5mm sukkapuikkojen (5 puikkoa nalleensa), 2-8mm pyöröpuikkojen (2 puikkoa nalleensa) tai 2-5mm pitkien puikkojen kanssa!

  3. Piti jo aiemmin kommentoida, mutta unohdin. Vein varmaan just ennen sua edelliset Kurkkutarhan Rowanspun DK Rushit. Tilasin vain 100 g eikä niillä ole kummempaa suunnitelmaa. Mikäli sun toteutuksestasi loppuu lanka siis juuri ratkaisevalla hetkellä, nakkaa kommentilla mun blogiin, niin katsotaan jos Rushit ovat vielä jäljellä.

  4. maijamirjami: Okei, tosi kiva tietää – tosin en tiedä missä vaiheessa saan aikaiseksi sen ajattelemani siitä Rushista, eli älä suotta säästele sitä, jos ehdit jonkin idean saada! 😉

  5. Mukava kun olet palannut bloggailemaan 🙂 Jokos sinulla postinkulku toimii ihan kunnolla ? Kauniita lankoja ja niin namuja nallukoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *