Siirry suoraan sisältöön

Branching Out

Branching Out

Nettineuleyhteisössä on jotain kummallista, se saa minutkin tekemään sellaisia neuleita, joita en välttämättä muuten ajattelisikaan tekeväni. Blogeissa, listoilla ja irkissä pyörii villityksiä neuloa tiettyjä malleja – mitä yksi edellä, sitä kokonainen liuta perässä. Perinteisesti olen vieroksunut mallista neulomista, se on tuntunut mekaaniselle toteuttamiselle, kun taas käsityön alusta asti itse suunnitteleminen on mielestäni ollut sitä varsinaista luovaa toimintaa. Nyt olen oppinut arvostamaan enemmän valmiitakin malleja.

Tosi moni on toteuttanut branching outinsa vihreänä. Minulla se oli osittain sattuman kauppaa sillä jämälankakorissa oli sopivasti yksi kokonainen ja kaksi vajaata kerää Floricaa joista huivi syntyi vitosen puikoilla kaksinkertaisena. Vihreä kyllä sopii malliin kuin nakutettu, jotenkin tämän huivin kuuluu olla vihreä.

Langankierrekin on nyt ollut olemassa hieman yli vuoden, vaikka blogausaktiivisuus onkin ollut hyvin vaihteleva. Blogisynttärit lipuivat huomaamatta ohi 23. helmikuuta. Tämän isänmaallisen huivikuvan myötä kiitetään kaikkia lukijoita kuluneesta blogivuodesta ja toivotetaan hyvää Kalevalan päivää!

2 kommenttia artikkeliin “Branching Out”

  1. Mulla kyllä vaaleanpunainen kid mohair huutaa haluavansa tulla bo:ksi, haluaakohan se olla vaan erilainen ;)?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *