Siirry suoraan sisältöön

Blogin uudet vaatteet

Varsinaiset käsityöt ei oikein etene, mutta blogin aikaisempi mekko alkoi tuntua liian talviselta (siitäkin huolimatta että ulkona on pyryttänyt lunta koko päivän). En kuitenkaan ehtinyt alkaa tehdä pyörää uudestaan, joten muokkasin vain tipan. Kovin vihreä tästä tuli! Taidan muokata myöhemmin vielä lisää, en ole ihan tyytyväinen.

Laukkuvaihto tuntuu saavan kannatusta, ehkäpä se kannattaisi siis toteuttaa. Kaipaisin nyt kuitenkin vielä mielipiteitä ensinnäkin siitä milloin vaihto toteutetaan: olisiko toukokuu hyvä, ilmoittautumisaikaa olisi siis huhtikuun loppupuolelle? Entäpä toteutustavat: neulotaanko (ja virkataanko) vain, vai otetaanko mukaan myös ompelu – joka mahdollistaisi myäs poikkiteknisiä ratkaisuja? Teen mielipiteiden pohjalta sääntö- ja aikatauluehdotelman myöhemmin.

9 kommenttia artikkeliin “Blogin uudet vaatteet”

  1. Hieno ulkoasu, kivan sävyinen vihreä, ainakin minun ruudullani =)

    Omasta puolestani kelpuuttaisin laukkuvaihtoon kaikki toteuttamistavat, jokainen saisi tehdä sellaisen kuin haluaa 🙂

  2. Kivalta sivut näyttävät !

    Olenkin vieraillut jo useaan otteeseen blogissasi enkä minäkään ole kommenttia jättänyt 😉 Ompelemistasi vaatteista muistin sekä tarravilliksistä. Tuota ohjettasi on ollut tarkoitus testata, ainut vaan et meillä on sisävaipat käytässä vaan öisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *